Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Araç Alım & Satımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 technoplus kullanıcılarından yardım!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 technoplus kullanıcılarından yardım!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 technoplus kullanıcılarından yardım!!!
    Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 12:25
arkadaşlar merhaba. ben aranıza yeni katıldım. ismim burak. öğretmenim.
arkadaşlar benim arabam yok ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum.
aklımdaki araç 307 technoplus. hatta bir tane buldum. 80 binde kazasız gümüş gri.
18500 e kapatacaz gibi.
yalnız ben bu aracı almadan önce internette ceşitli forumları okudum ve peugeotları genel itibariyle sorunlu diiyorlar. yrıca 307 lerin arka süspansiyonlarının sert olduğunu ve elektrik arızasının çok olduğunu söylüyorlar.
beni bu düşünceler hyundai i 20 ye yöneltmedi değil. ama 307 nin tipine de hastayım:)
siz ne dersiniz? 307 technoplus kullanan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim.

ayrıca dediğim aracı satan arkadaş ilanında donanımları işaretlerken ABS-ASR-ESP-EPS(elekronic power sterring)-EDL diye işaretlemiş.
gercektende bu özellikler technoplus ta var mı? yani ABS-ASR-ESP-EDL(bu edl nedir bilmiyorum) var mıdır, yoksa satıcı laf olsun diye mi işaretlemiştir?

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler....
 ha bir de parca sıkıntısı yaşarmıyım fiaytlar nasıldır...
arkadaşlar merhaba. ben aranıza yeni katıldım. ismim burak. öğretmenim.
arkadaşlar benim arabam yok ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum.
aklımdaki araç 307 technoplus. hatta bir tane buldum. 80 binde kazasız gümüş gri.
18500 e kapatacaz gibi.
yalnız ben bu aracı almadan önce internette ceşitli forumları okudum ve peugeotları genel itibariyle sorunlu diiyorlar. yrıca 307 lerin arka süspansiyonlarının sert olduğunu ve elektrik arızasının çok olduğunu söylüyorlar.
beni bu düşünceler hyundai i 20 ye yöneltmedi değil. ama 307 nin tipine de hastayım:)
siz ne dersiniz? 307 technoplus kullanan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim.

ayrıca dediğim aracı satan arkadaş ilanında donanımları işaretlerken ABS-ASR-ESP-EPS(elekronic power sterring)-EDL diye işaretlemiş.
gercektende bu özellikler technoplus ta var mı? yani ABS-ASR-ESP-EDL(bu edl nedir bilmiyorum) var mıdır, yoksa satıcı laf olsun diye mi işaretlemiştir?

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler....
 ha bir de parca sıkıntısı yaşarmıyım fiaytlar nasıldır...
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 12:34
mrb bendede var arac cok konforlu fakat amartısorlar bıraz sert ama o kadar sorun olmuyor su an pıyasadakı cogu arac boyle yol tutusu ıcın yapmıslar yenı kasa honda cıvıc de boyel en basıtınden yenı kasa toyota coralla bındım bızımkı onun yanında super anlayacagın turkıye yolları cok kotu arabalar ne yapsın adamlar standartlara gore uretıyorlar turkıye ıcın farklı uretmıyorlar o fıyata ıyı bence kacırma ındırebılırsen bıraz daha ındır tecnoplus guzeldır fakat arkadasın dedıgı gıbı esp falan yok esp xt premıumlarda var bılldıgım tecnoda yok modelı 2003 mu 2004 mu ayrıca parca sıkıntısı yasamassın fıyatlar normal cımasıda pıyasada bol mıktarda var
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 12:41
araç 2004 model.peki abs sisteminden başka fren destek sistemi yok mu bu araçların? ben var diye biliyorum...
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 12:42
ben kullanıyorum şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım motoru yıkatma yeter içi çok geniş bağımlılık yapıyor başka araçlar küçük geliyor 307 den sonra parça olarak reno, fiyat ford parca fiyatı neyse oda aynı banada 307 alma sorunlu dendi hep korkdum lpg takma olmuyo dendi korkarak taktırdım 1 yıl oldu birtek sorun yok bizim millet 307 ye binmeden kullanmadan kulakdan duyma laflarla ahgam keser malesef karılardan cok dedikodu yapıyorlar bu arada esp yok   

2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 12:48
onu tam bılmıyorum fakat abs deb bıraz ıyı frende guc dagılım sıstemı vardır ben  2. el aldım sıfır aaln arkadaslar daha ıyı bılebılır onu 2004 park sensoru ve klıması farklı dıjıtal klıma var 2003 ler manuel bıde 2004 lerde 4 tane park sensoru var 2003 lerde 2 tane 2004 olması daha ıyı temız kullanılmıssa senı uzmez fakat hor kullanımıssa sıkıntı cıkarabılır orjınal servıse baktır erım 70-80 tl arası bır fıyat fakat kafan dınc olur pc ye baglarlar motor arıza ısıgı veya dıger uyarı ısıklarına  ıyı bak sımdıden ıyı gunlerde kullanman dılegıyle
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 13:01
Orjinalini yazan: maverick sbd maverick sbd Yazdı:

araç 2004 model.peki abs sisteminden başka fren destek sistemi yok mu bu araçların? ben var diye biliyorum...

var arkadaş AFU diye geçer. (acil durum için fren destek sistemi) daha bir sürü özellik var inan piyasadaki sınıfının en dolu en geniş aracı 
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 13:05
bu fren destek sistemi konusuna biraz takmış durumdayım. adam ısrarla belirttiği elemanların kesinlikle var olduğunu söylüyor yani abs-esp-edl-asr 'nin... çünkü gitmek kadar durmak ta önemli. bu arada euro ncap in resmi sitesinden de 307 nin çarpışma testlerini izledim 5 üzerinden 4 almış bir araç. çarpışma esnasında kaza mankenlerinin gövdelerinde gelen hasarları şiddetine göre farklı renklerde belirtmişler... allah muhafaza yolcu tarafında oturanlar baş kısımlarına çok dikkat etmeliler. test onu gösteriyor çünki...
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 16:32

307 geniş ve fiyatına göre çok konforlu bir araç 2002de yılın aracı seçildi ve en geniş hatcback ünvanına sahip süspansiyon genel olarak idare eder arka taraf gerçekten çok sert ilk aracınız sa 307 yi önermem kasko ve yedek parçası pahalı sanayide ustası az arızası pahalı bence hundayi accentin2008-ve üstü 1.4 tüplüsünü veya dizelini almanızı öneririm  ekonomik

BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 16:50
Orjinalini yazan: 06BAHO 06BAHO Yazdı:

307 geniş ve fiyatına göre çok konforlu bir araç 2002de yılın aracı seçildi ve en geniş hatcback ünvanına sahip süspansiyon genel olarak idare eder arka taraf gerçekten çok sert ilk aracınız sa 307 yi önermem kasko ve yedek parçası pahalı sanayide ustası az arızası pahalı bence hundayi accentin2008-ve üstü 1.4 tüplüsünü veya dizelini almanızı öneririm  ekonomik

ilk arabam değil. 4. olacak inşallah.
honda civic-opel corsa ot.-mazda lantis ten sonra 4. sırada olacak.

2009 model hyundai i20 1.4 style buldum bir tane.10250 km de. 23000 tl. ye
şimdi kafam karışık. 18500 7 yaşındaki teknoplus mı yoksa 2 yaşındaki hyundai mı para yatırsak diye.
ama ne kadar hyundai 2 yaşında da olsa, peugeot 307 teknoplustan gözümü alamıyorum.
alacağım adam 307 yi 18000 e indirse saniye beklemem ama nuh diyor peygamber demiyor.18500 son.

peugeot 307 teknoplus triptronic daha önce arakdaşımın arabasıydı kullandım. kullanmaz olaydım:)))
3 sene önceydi. peugeot ları fransız arabası olduğu için sevmezdim. aldığım arabalar bugüne kadar ya alman arabası ya japon arabası oldu. ben peugeot 307 teknoplustaki ferahlığı donanımı başka arabada görmedim açıkçası. ayrıca müşteriyi tavlıyorsa pejo,,sırf tipinden müşteri tavlıyo...
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 20:44
dedıgıne katılıyorum bır arabada tıp onmelı bence ama o dedıgı esp asr falan yok tenolarda xt premıumlarda var bıldıgım aklına yatmıssa al derım 1-20 ıc olarak nasıl bılemem ama 307 ıcı kadar genıs hacbak bulamassın
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 21:29
Orjinalini yazan: maverick sbd maverick sbd Yazdı:

Orjinalini yazan: 06BAHO 06BAHO Yazdı:

ilk arabam değil. 4. olacak inşallah.
honda civic-opel corsa ot.-mazda lantis ten sonra 4. sırada olacak.

2009 model hyundai i20 1.4 style buldum bir tane.10250 km de. 23000 tl. ye
şimdi kafam karışık. 18500 7 yaşındaki teknoplus mı yoksa 2 yaşındaki hyundai mı para yatırsak diye.
ama ne kadar hyundai 2 yaşında da olsa, peugeot 307 teknoplustan gözümü alamıyorum.
alacağım adam 307 yi 18000 e indirse saniye beklemem ama nuh diyor peygamber demiyor.18500 son.

peugeot 307 teknoplus triptronic daha önce arakdaşımın arabasıydı kullandım. kullanmaz olaydım:)))
3 sene önceydi. peugeot ları fransız arabası olduğu için sevmezdim. aldığım arabalar bugüne kadar ya alman arabası ya japon arabası oldu. ben peugeot 307 teknoplustaki ferahlığı donanımı başka arabada görmedim açıkçası. ayrıca müşteriyi tavlıyorsa pejo,,sırf tipinden müşteri tavlıyo...
hayırlısı olsun diyelim ozaman 307 ye tutulmuşunuz anladığım ozaman dikkat etmeniz gereken hususları söyliyeyim şu 102 noktalı 200 noktalı kontrol altında araç test servislerine inanmayın mutlaka yetkili servise götürün motor soğukken aracı kullanın özellikle yokuşda zorlayın vurma oluyormu bu şanzumanlar hor kullanılmışsa tat vermez
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
selcuk-307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selcuk-307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 Saat 07:55
özelliklerini pek bilemiycem ama 2004 ve üzeri modelleri tavsiye ederim. daha önceki modeller pek oturmadı diye duymuştum. dijital klimalı olmasına dikkat edin.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 Saat 08:21
arka süspansiyonlar serttir ve takozları yerinden çıktığı için çukurlarda ses yapar ama silikonla halledersin. olmadı spor bi amortisör le yay al tamam

elektrik arızasıda malesef tamamen kabloların izole edilmemesi ile ilgili, çoğu kablolar izolazsyonsuz ortada.

işaretlenen donanımlar bende bile yok (: benim araçda türkiyedeki en full'ün bi altı XT (en full donanımlısı XT PREMIUM dur.)

ben nette dolaşırken xt premium görmüştüm 18,500-19,000 civarı. bence technoplus alcana xt premium al.

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 Saat 09:06
arkadaşım bende 307 xt 1.6 bva kullanıcısıyım ve arabamdan çok memnunum full+full premiumdan tek farkı deri döşeme olmaması teknoplas modelini tam olarak  bilmiyorum ama xt tavsiye ederim hele bide sunroff varsa değme keyfine arabada rahatlık arıyorsan ve i 20 mi 307 mi diyosan 307 derim anladamki 307 nin tipini beğeniyosun çünkü i 20 alırsan gözün hala hep 307 de kalacaktır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 1464 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 7617 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 142 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2567 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 88 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9370 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 344 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 177 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 160 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 340 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 236 0 Bayram 0816
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6863 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 174 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 196 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 182 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 754 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 254 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 242 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 922 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 363 0 kartal5200
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
kralex18 2
konfor 2
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
erthe 1
VedatAkçay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English