![]() |
|
307 technoplus kullanıcılarından yardım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 12:25 |
|
arkadaşlar benim arabam yok ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum.
aklımdaki araç 307 technoplus. hatta bir tane buldum. 80 binde kazasız gümüş gri.
18500 e kapatacaz gibi.
yalnız ben bu aracı almadan önce internette ceşitli forumları okudum ve peugeotları genel itibariyle sorunlu diiyorlar. yrıca 307 lerin arka süspansiyonlarının sert olduğunu ve elektrik arızasının çok olduğunu söylüyorlar.
beni bu düşünceler hyundai i 20 ye yöneltmedi değil. ama 307 nin tipine de hastayım:)
siz ne dersiniz? 307 technoplus kullanan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim.
ayrıca dediğim aracı satan arkadaş ilanında donanımları işaretlerken ABS-ASR-ESP-EPS(elekronic power sterring)-EDL diye işaretlemiş.
gercektende bu özellikler technoplus ta var mı? yani ABS-ASR-ESP-EDL(bu edl nedir bilmiyorum) var mıdır, yoksa satıcı laf olsun diye mi işaretlemiştir?
vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler....
ha bir de parca sıkıntısı yaşarmıyım fiaytlar nasıldır...
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mrb bendede var arac cok konforlu fakat amartısorlar bıraz sert ama o kadar sorun olmuyor su an pıyasadakı cogu arac boyle yol tutusu ıcın yapmıslar yenı kasa honda cıvıc de boyel en basıtınden yenı kasa toyota coralla bındım bızımkı onun yanında super anlayacagın turkıye yolları cok kotu arabalar ne yapsın adamlar standartlara gore uretıyorlar turkıye ıcın farklı uretmıyorlar o fıyata ıyı bence kacırma ındırebılırsen bıraz daha ındır tecnoplus guzeldır fakat arkadasın dedıgı gıbı esp falan yok esp xt premıumlarda var bılldıgım tecnoda yok modelı 2003 mu 2004 mu ayrıca parca sıkıntısı yasamassın fıyatlar normal cımasıda pıyasada bol mıktarda var
|
||
![]() |
||
|
araç 2004 model.peki abs sisteminden başka fren destek sistemi yok mu bu araçların? ben var diye biliyorum...
|
||
![]() |
||
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
|
ben kullanıyorum şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım motoru yıkatma yeter içi çok geniş bağımlılık yapıyor başka araçlar küçük geliyor 307 den sonra parça olarak reno, fiyat ford parca fiyatı neyse oda aynı banada 307 alma sorunlu dendi hep korkdum lpg takma olmuyo dendi korkarak taktırdım 1 yıl oldu birtek sorun yok bizim millet 307 ye binmeden kullanmadan kulakdan duyma laflarla ahgam keser malesef karılardan cok dedikodu yapıyorlar bu arada esp yok
|
||
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
onu tam bılmıyorum fakat abs deb bıraz ıyı frende guc dagılım sıstemı vardır ben 2. el aldım sıfır aaln arkadaslar daha ıyı bılebılır onu 2004 park sensoru ve klıması farklı dıjıtal klıma var 2003 ler manuel bıde 2004 lerde 4 tane park sensoru var 2003 lerde 2 tane 2004 olması daha ıyı temız kullanılmıssa senı uzmez fakat hor kullanımıssa sıkıntı cıkarabılır orjınal servıse baktır erım 70-80 tl arası bır fıyat fakat kafan dınc olur pc ye baglarlar motor arıza ısıgı veya dıger uyarı ısıklarına ıyı bak sımdıden ıyı gunlerde kullanman dılegıyle
|
||
![]() |
||
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
|
var arkadaş AFU diye geçer. (acil durum için fren destek sistemi) daha bir sürü özellik var inan piyasadaki sınıfının en dolu en geniş aracı
|
||
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
||
![]() |
||
|
bu fren destek sistemi konusuna biraz takmış durumdayım. adam ısrarla belirttiği elemanların kesinlikle var olduğunu söylüyor yani abs-esp-edl-asr 'nin... çünkü gitmek kadar durmak ta önemli. bu arada euro ncap in resmi sitesinden de 307 nin çarpışma testlerini izledim 5 üzerinden 4 almış bir araç. çarpışma esnasında kaza mankenlerinin gövdelerinde gelen hasarları şiddetine göre farklı renklerde belirtmişler... allah muhafaza yolcu tarafında oturanlar baş kısımlarına çok dikkat etmeliler. test onu gösteriyor çünki...
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
307 geniş ve fiyatına göre çok konforlu bir araç 2002de yılın aracı seçildi ve en geniş hatcback ünvanına sahip süspansiyon genel olarak idare eder arka taraf gerçekten çok sert ilk aracınız sa 307 yi önermem kasko ve yedek parçası pahalı sanayide ustası az arızası pahalı bence hundayi accentin2008-ve üstü 1.4 tüplüsünü veya dizelini almanızı öneririm ekonomik |
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
|
honda civic-opel corsa ot.-mazda lantis ten sonra 4. sırada olacak.
2009 model hyundai i20 1.4 style buldum bir tane.10250 km de. 23000 tl. ye
şimdi kafam karışık. 18500 7 yaşındaki teknoplus mı yoksa 2 yaşındaki hyundai mı para yatırsak diye.
ama ne kadar hyundai 2 yaşında da olsa, peugeot 307 teknoplustan gözümü alamıyorum.
alacağım adam 307 yi 18000 e indirse saniye beklemem ama nuh diyor peygamber demiyor.18500 son.
peugeot 307 teknoplus triptronic daha önce arakdaşımın arabasıydı kullandım. kullanmaz olaydım:)))
3 sene önceydi. peugeot ları fransız arabası olduğu için sevmezdim. aldığım arabalar bugüne kadar ya alman arabası ya japon arabası oldu. ben peugeot 307 teknoplustaki ferahlığı donanımı başka arabada görmedim açıkçası. ayrıca müşteriyi tavlıyorsa pejo,,sırf tipinden müşteri tavlıyo...
|
||
![]() |
||
|
dedıgıne katılıyorum bır arabada tıp onmelı bence ama o dedıgı esp asr falan yok tenolarda xt premıumlarda var bıldıgım aklına yatmıssa al derım 1-20 ıc olarak nasıl bılemem ama 307 ıcı kadar genıs hacbak bulamassın
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
özelliklerini pek bilemiycem ama 2004 ve üzeri modelleri tavsiye ederim. daha önceki modeller pek oturmadı diye duymuştum. dijital klimalı olmasına dikkat edin.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
arka süspansiyonlar serttir ve takozları yerinden çıktığı için çukurlarda ses yapar ama silikonla halledersin. olmadı spor bi amortisör le yay al tamam
elektrik arızasıda malesef tamamen kabloların izole edilmemesi ile ilgili, çoğu kablolar izolazsyonsuz ortada.
işaretlenen donanımlar bende bile yok (: benim araçda türkiyedeki en full'ün bi altı XT (en full donanımlısı XT PREMIUM dur.)
ben nette dolaşırken xt premium görmüştüm 18,500-19,000 civarı. bence technoplus alcana xt premium al.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
arkadaşım bende 307 xt 1.6 bva kullanıcısıyım ve arabamdan çok memnunum full+full premiumdan tek farkı deri döşeme olmaması teknoplas modelini tam olarak bilmiyorum ama xt tavsiye ederim hele bide sunroff varsa değme keyfine arabada rahatlık arıyorsan ve i 20 mi 307 mi diyosan 307 derim anladamki 307 nin tipini beğeniyosun çünkü i 20 alırsan gözün hala hep 307 de kalacaktır.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |