![]() |
|
merhaba |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 03:38 |
arkadaşlar merhaba. ben aranıza yeni katıldım. ismim burak. öğretmenim.
arkadaşlar benim arabam yok ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum.
aklımdaki araç 307 technoplus. hatta bir tane buldum. 80 binde kazasız gümüş gri.
18500 e kapatacaz gibi.
yalnız ben bu aracı almadan önce internette ceşitli forumları okudum ve peugeotları genel itibariyle sorunlu diiyorlar. yrıca 307 lerin arka süspansiyonlarının sert olduğunu ve elektrik arızasının çok olduğunu söylüyorlar.
beni bu düşünceler hyundai i 20 ye yöneltmedi değil. ama 307 nin tipine de hastayım:)
siz ne dersiniz? 307 technoplus kullanan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim.
ayrıca dediğim aracı satan arkadaş ilanında donanımları işaretlerken ABS-ASR-ESP-EPS(elekronic power sterring)-EDL diye işaretlemiş.
gercektende bu özellikler technoplus ta var mı? yani ABS-ASR-ESP-EDL(bu edl nedir bilmiyorum) var mıdır, yoksa satıcı laf olsun diye mi işaretlemiştir?
vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler....
ha bir de parca sıkıntısı yaşarmıyım fiaytlar nasıldır...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu is tamamen sansiniza ve sizden onceki kullanicinin araca ne kadar iyi davrandigina bagli. Genel olarak bu forumda bulunanlar peugeot'larindan memnun olanlar. Ben de buna dahilim. 307 technoplus'in donaniminda neler var bilmiyorum. Suspansiyonlar konusu dogru, diger araclara nazaran biraz sert ama bunun getirdigi avantajlar da var.Elektrik arizasi benim basima aracimi aldim alali gelmedi. Bu da benim sansim diye dusunuyorum. Araci aldiginizda aracin hata verip vermedigini kontrol edin derim. Alirsaniz simdiden hayirli olsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |