Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - DİREKSİYON KAPLAMA =)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

DİREKSİYON KAPLAMA =)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: DİREKSİYON KAPLAMA =)
    Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 10:49
arkadaşlar bu sıralar kendımı  dıreksıyona adapte ettım kaplama yapmayı dusunuyorum kendım ama nasıl hangı malzemeden yapayım derımı yapayım falan hıc bı dusuncem yok yanı:) sızın degerlı yorumlarınızı almak ıstıyorum :))
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 10:55
Kardeş aracanın kendi direksiyonu orjinal ise bence daha güzel. Kaplama pek yakışmaz gibime geliyor ama tabi yapacaksan kaliteli ve arabanın döşemelerine uyum sağlayacak tür bi kaplama yapmanı tavsiye ederim hangi malzemeler kullanıldığını bilmiyorum mutlaka fikri olan arkadaşlar vardır hadi hayırlısı diyelim Sırıtma
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 16:55

orjınal dıreksıyonu tabıkı ıyı de benımkı degıl :d mahvolmus durumda dıreksıyon cok eskımıs o yuzden yoksa kalsın ıstıyorum

1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
slnysf Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı slnysf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 17:55
bende aynı dertten muzdaripim.. arabam 75000de ama direksiyonu gören 200000km yol yapsan böle olmaz diyo:(
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 18:44
alın bir rc direksiyonu kurtulun. :)
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 19:04
Orjinalini yazan: Özgür Özgür Yazdı:

alın bir rc direksiyonu kurtulun. :)

Alkış
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 19:15

ah ah :D aslında en guzelı de fıyat cok fazla yaw aırbag lı bı spor direksiyon olsa onlardan alacam ama :D yok varsada cok pahalıdır :d

1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 19:40
RC direksiyonum,RC kasketim,RC kapı kollarım ve RC havalandırmalarım Gülme

206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 20:05
:) guzelmıs ne kadara almıstın dıreksıyonu
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 20:16
150 ye almıştım.1 seneyi geçti.
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 12:56

bana cok gelır abıcım :( bız ogrencı adamız nerde ucuz var oraya gıderız :D 150 tl veremem kı dreksıyona en ıısı kaplama :D

1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 13:03
sahıbınden de bır ara dıkıslı derı kılıflar vardı. dıreksıyonun ustune gecırıyorsun ve beraberınde gelen ıgne ıplıgı ıle ıcınden orjınaldekılere benzer sekılde dıkıyorsun. bırkac aracta yapılmısını gordum hıcte fena degıldı...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 13:06
burda da vardı o dedıgınden de guzel olurmu dıye suphe ıcınde kalmıstım en ıyısı alıp denemek :) saolasın kardesım
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 13:10
rıca ederım kardesım. cok pahalı bırsey degıl. denemende fayda var. parasına gore gayet guzel oldugu kanaatındeyım. yalnız aldıgın derı kılıfın ek yerını dıreksıyonun alt tarafında tam ortaya getırmen lazım yoksa cırkın olur hatırlatayım...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 13:13
tamam kardesım dreksıyonu soker yaparım gerekırse :D yeterkı orjınal gıbı dursun :d
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 13:16
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

tamam kardesım dreksıyonu soker yaparım gerekırse :D yeterkı orjınal gıbı dursun :d

evet guzel bır noktaya degındın. o ıslemı sokmeden duzgun yapamazsın...
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 13:38
valla bir abimde netten almıştı.sahibindende değil,diğeri...
308 e taktı on numara olmuştu.tavsiye ederim.
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 14:18
ozaman en kısa zamanda yapayım ya:d
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 16:15
eger bulamazsan uygun bır derıcıden de ıstedıgın cınsten ıstedıgın mıktar derı alıp kendın ısleyebılırsın...
Yukarı Dön
only_younus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Haziran - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_younus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 23:21
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

sahıbınden de bır ara dıkıslı derı kılıflar vardı. dıreksıyonun ustune gecırıyorsun ve beraberınde gelen ıgne ıplıgı ıle ıcınden orjınaldekılere benzer sekılde dıkıyorsun. bırkac aracta yapılmısını gordum hıcte fena degıldı...

Uploaded with ImageShack.us

bende sahibinden mi hepsi burada dan mı almıştım hatırlamıyorum ama arkadaşın dediği şekilde almıştım. biraz geç geldi.hemen haftasonunu beklemeden işe koyuldum.bana biraz kaba geldiğinden içindeki sanırım bir nevi kauçuk olan kısmını söktüm, çok kaba olmazdı ama yinede biraz uğraşarak söktüm.sonra dikişlerini nasıl atacağıma karar verdim.kılıfı özellikle siyah üzerine gri tonda aldım.siyah olduğundan çok iddialı olmadı,gri kısmı ise hareket kattı.radyo kenarları ızgara kenarları gri olduğundan bence hoş oldu.normalde ön tarafa gelmesi gereken kısmı arkaya aldım,saat 10:10 konumlarında grilik vardı fazla dikkat çekmesin diye böyle yaptım.yaklaşık 2 buçuk saat kadar uğraştım sanırım, hatta bir kaç defa söktüm.en son seferde artık olduğu kadar dedim sağ tarafta potluk oluştu bir türlü fırsat bulup o kısmı düzeltemedim.birde biraz daha canlılık katsın diye sökersem eğer siyah iplik yerine köşkerden gri renkli ip alıp daha da canlı göze gelecek birşey yapmak istiyorum.birde çapraz dikişler atabilirsen daha hoş duracağına eminim.aceleye getirme sabırla yap bence
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 75 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 4894 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 508 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 330 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 513 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 138 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 522 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 626 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2062 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 933 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5218 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4579 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1772 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 441 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2029 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36948 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 107386 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 3150 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32939 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 55077 165 Fatih4624
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English