![]() |
|
DİREKSİYON KAPLAMA =) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 Saat 10:49 |
arkadaşlar bu sıralar kendımı dıreksıyona adapte ettım kaplama yapmayı dusunuyorum kendım ama nasıl hangı malzemeden yapayım derımı yapayım falan hıc bı dusuncem yok yanı:) sızın degerlı yorumlarınızı almak ıstıyorum :))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş aracanın kendi direksiyonu orjinal ise bence daha güzel. Kaplama pek yakışmaz gibime geliyor ama tabi yapacaksan kaliteli ve arabanın döşemelerine uyum sağlayacak tür bi kaplama yapmanı tavsiye ederim hangi malzemeler kullanıldığını bilmiyorum mutlaka fikri olan arkadaşlar vardır hadi hayırlısı diyelim
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjınal dıreksıyonu tabıkı ıyı de benımkı degıl :d mahvolmus durumda dıreksıyon cok eskımıs o yuzden yoksa kalsın ıstıyorum |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
slnysf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
bende aynı dertten muzdaripim.. arabam 75000de ama direksiyonu gören 200000km yol yapsan böle olmaz diyo:(
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
alın bir rc direksiyonu kurtulun. :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ah ah :D aslında en guzelı de fıyat cok fazla yaw aırbag lı bı spor direksiyon olsa onlardan alacam ama :D yok varsada cok pahalıdır :d |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
:) guzelmıs ne kadara almıstın dıreksıyonu
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
150 ye almıştım.1 seneyi geçti.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bana cok gelır abıcım :( bız ogrencı adamız nerde ucuz var oraya gıderız :D 150 tl veremem kı dreksıyona en ıısı kaplama :D |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
sahıbınden de bır ara dıkıslı derı kılıflar vardı. dıreksıyonun ustune gecırıyorsun ve beraberınde gelen ıgne ıplıgı ıle ıcınden orjınaldekılere benzer sekılde dıkıyorsun. bırkac aracta yapılmısını gordum hıcte fena degıldı...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
burda da vardı o dedıgınden de guzel olurmu dıye suphe ıcınde kalmıstım en ıyısı alıp denemek :) saolasın kardesım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
rıca ederım kardesım. cok pahalı bırsey degıl. denemende fayda var. parasına gore gayet guzel oldugu kanaatındeyım. yalnız aldıgın derı kılıfın ek yerını dıreksıyonun alt tarafında tam ortaya getırmen lazım yoksa cırkın olur hatırlatayım...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
tamam kardesım dreksıyonu soker yaparım gerekırse :D yeterkı orjınal gıbı dursun :d
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
evet guzel bır noktaya degındın. o ıslemı sokmeden duzgun yapamazsın...
|
|
![]() |
|
valla bir abimde netten almıştı.sahibindende değil,diğeri...
308 e taktı on numara olmuştu.tavsiye ederim. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ozaman en kısa zamanda yapayım ya:d
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
eger bulamazsan uygun bır derıcıden de ıstedıgın cınsten ıstedıgın mıktar derı alıp kendın ısleyebılırsın...
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us bende sahibinden mi hepsi burada dan mı almıştım hatırlamıyorum ama arkadaşın dediği şekilde almıştım. biraz geç geldi.hemen haftasonunu beklemeden işe koyuldum.bana biraz kaba geldiğinden içindeki sanırım bir nevi kauçuk olan kısmını söktüm, çok kaba olmazdı ama yinede biraz uğraşarak söktüm.sonra dikişlerini nasıl atacağıma karar verdim.kılıfı özellikle siyah üzerine gri tonda aldım.siyah olduğundan çok iddialı olmadı,gri kısmı ise hareket kattı.radyo kenarları ızgara kenarları gri olduğundan bence hoş oldu.normalde ön tarafa gelmesi gereken kısmı arkaya aldım,saat 10:10 konumlarında grilik vardı fazla dikkat çekmesin diye böyle yaptım.yaklaşık 2 buçuk saat kadar uğraştım sanırım, hatta bir kaç defa söktüm.en son seferde artık olduğu kadar dedim sağ tarafta potluk oluştu bir türlü fırsat bulup o kısmı düzeltemedim.birde biraz daha canlılık katsın diye sökersem eğer siyah iplik yerine köşkerden gri renkli ip alıp daha da canlı göze gelecek birşey yapmak istiyorum.birde çapraz dikişler atabilirsen daha hoş duracağına eminim.aceleye getirme sabırla yap bence |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |