|
CD CHANGER'A BAĞLANTI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gist
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 14:44 |
Herkese Merhaba ,
2001 model 106 quik vardı , sattım. Yaklaşık 1 ay önce 2004 model 206 quik sahibi oldum.Quiksilver dan vazgecemiyorum nedense...
Arkadaşlar sorum şu olacak ,
normalde bildiğim kadarı ile quiklerın bazınlarında torpidoda 5 li cd changer oluyor.bendekinde yok. ama ordaki cd changer bağlantı yerlerinden mp3 veya mp4 veya flash bellek bağlamak istiyorum.hangisi uygun olursa artık.
bıldıgınız gıbı cd çalar direksiyondan kumandalı oldugundan bununla ilgili bir sorun yaşamakta istemiyorum.
önerilerinizi bekliyorum.
herkese teşekkür ederim.
gökhan
|
|
çerno
1. Vites 27 - Şubat - 1964 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Google'ye Xcarlink yaz ve arat.Çözümü bulacaksın.
|
|
gist
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tam aradığım cihaz .. biraz pahalı ama ....
bilgi için tşk ederim.. |
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel bir sisteme benziyo benim aracım kasatçalarlı teyp acaba ses kalitesi nasıl olur?
|
|
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
cd kalıtesıne cok yakın ses cıkıyor ben aldım sorunsuz calışıyor
|
|
307 1,4 hdı
|
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki sizinki kasetçalarlımı yoksa cd çalarlı olan teypden mi ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |