![]() |
|
206 mercek modifiyesi ve xenon kit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 22:41 |
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 2001 model XT xenon göz aldığı için farlarıma mercek montajı yaptırmayı düşünüyordum fakat bu işlem düşündüğümden pahalı sanırım bi yerden fiyat aldım montaj dahil 500tl olarak fiyat çıkardılar. Durum eğer böyleyse sanırım sadece xenon taktıracağım. Mercek modifiyesi yaptıran yada konu hakkında daha iyi bi fikri olan varmı ne dersiniz mercek sevdasıdan vazmıgeçmeliyim ? Ve bu işlemi yaptıran var ise resim paylaşabilirmisiniz. İlginiz için şimdiden tşk ederim . |
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunun yerıne angel far taktırsana?
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Angella mercek modifiyesi(usta eller yaparsa)kıyaslanamaz...
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sinan 'a katılıyorum. Hiç boşuna o kadar masraf etme kardeş.
|
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
![]() ![]() ![]() ![]() |
Angela mercek modifiyesi nasıl oluyor zaten mercekli değilmi angel farlar ?
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
angel far mercekleri şişenin dibindeki camdan imal edildiklerinden mercekleri değiştiriyorlar
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
al angel bitsin olay 500 çok para bence
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yoksa cogu angel farlar guzel gostermıyor... o acıdan ındıvıdual kardesımın soyledıgı gıbı angel farın mercegı kalıtelı bır mercek ıle degıstırılırse o zaman cok daha guzel bır sonuc alınabılır...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Angel far çok goşuma gitmiyor açıkcası görünüşte sadelikten yanayım
Mercek modifiyesini o yüzden düşünüyordum ama pahalı geldi ve çok kararsız kaldım Angel modellerine özellikle siyah olmayanlara biraz daha bakayım en iyisi |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
şahsi fikrim, ya kaliteli mercekli xenon ya da orjinal halojen ampüle devam bir arkadaşım 206 sına bixenon yaptı. sonuç mükemmel tabiki |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
kardeşim çok mercekli istiyorsan bak san şöyle bi fikir vereyim benim ilk aracım unoysu ona bi modifiye yaptım akla zarar farları el yapımı yaptılar mercek kullandım farlarda resmi yollayım bi bak hoşuna giderse eğer böyle birşey yaptır benim hoşuma gitmiş ti yaptırmıştım
<script src='http://img705.imageshack.us/shareable/?i=n55838890810587183898.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> ![]() Düzenleyen serkan24577 - 21 Ocak 2011 Saat 01:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
farın kendisini değilde , düz duvardaki ışığın görüntüsünü koyarsan far hakkında yorum yapabiliriz kesilme çizgileri vs.. |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
valla duvara koyupta resim çekmedim kardeşim :)
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Arkadaşlar angel far hoşuma gitmiyor
Aracıma xenon taktırmak istiyorum oda göz alıyor Tek çıkış yolu mercek modifiyesi + xenon Bana bu işlemi istanbulda öncelikle anadolu yakasında yapan bi yer lazım aldığım fiyat çok yüksek çünkü ![]() |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
var öyle biryer kozyatağı. ilker |
|
![]() |
|
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Ben zamanında 206'ya mercek modifiyesi yapmıştım hatta üye araçları konusunda aracımın resimleri de mevcut.Mükemmeldi çok verim almıştım o farlardan sonradan satmam gerekmişti satmıştım.Angel far almak istemediğnize göre Ergin abinin de dediği İlker abiyle bir görüşün derim.
|
|
Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Kozyatağı ilker kimdir nedir forumdan birisimidir
nasıl nerden ulaşırım sorular biraz fazla oldu ama acemiliğime verin :)
inş. pazarlık seven birisidir
![]() |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sahibinden.com da ilanları var oradan kendisine ulaşabilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Sahibinden.com da 2-3 yerden fiyat aldım fakat işlemleri farklı farı keserek takılıyor bide hazır kit olarak yapılıyormuş ama fiyat hala yüksek geliyor
sizin bahsettğiniz kozyatağı ilkere ait bir ilan göremedim varsa link paylaşabilirmisiniz. |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Buldum arkadaşla konuştumda 450tl gibi bi rakam çıkıyor ortalama
fakat bu işlem 206larda biraz zor oluyormuş farları odaklamada problem çıkacağını problemsiz istiyorsamda aracımı en az 2 gün bırakmam gerekiyormuş ![]() |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |