![]() |
|
ne işle uğraşıyorsunuz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 19:21 |
merhaba herkez mesleğini yazarsa belki birbirimize yardımcı olabilecek konular olabilir.ben bir otomobil fabrikasında elektrik teknisyeniyim
Düzenleyen mtfpkr - 20 Ocak 2011 Saat 19:22 |
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
civata sirketinde calısıyorum. baglantı elemanları (civata, somun, pul, vida v.s) imalatı ve satısı yapıyoruz. calıstıgınız sektorde ıhtıyac duyuluyorsa eger yardımcı olabılırım.
|
|
![]() |
|
komando ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
uzman çavuşum şemdinli de görev yapıyorum
|
|
![]() |
|
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
elektronik teknıkerıyım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İstanbul Laleli de
Tekstil Satış Elemanı, Rusya ve kafkas ülkelerine ihracat |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Ömrüm boyunca ögrencilik yaptım, hala mezun olamadım..
![]() |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
köpek kulübesi atölyemiz var
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
otopark ve oto yıkama.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Barkod ve depo otomasyonu yapıyoruz. Elektronik Teknisyeniyim.
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Facebook zynga Texas Holdem poker oyunun Chip'lerini satıyorum... bir nevi pazarlama diyebiliriz sanırım :)
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
Turist rehberliği, çevirmenlik ve de kronik öğrenciyim.
Onun dışında ne iş olursa yapıyorum, müşteri temsilciliği gibi..
|
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
merhaba mecidiyeköyde güç kaynağı ups imalatı yapan firmada satınalmacıyım |
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
edirne tıp fakultesinde kalp damar cerrahısı asistan doktoruyum..
|
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bilgisayar muhendisiyim ve halen doktora ogrencisiyim. Benim icin de okuma hic son bulmadi.
Doktora konum, projeksiyon sistemleri ozellikle 3 boyutlu projeksiyonlar ve video kodlama. |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Ben niye güldüysem yanlış oldu
![]() Öğrenciyim bende... |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
eMNİYET MENSUBUYUM BİTLİS TATVANDAYIM
|
|
![]() |
|
Temizlik Firması Sahibiyim. Fabrikalara Ofislere Binalara Personel yolluyorum. Gebze Organize Sanayi Bölgesindeyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |