Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tesisat Kurmak İsteyenler İçin !!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tesisat Kurmak İsteyenler İçin !!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tesisat Kurmak İsteyenler İçin !!
    Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 10:40
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 10:49
Hayırlı olsun ılk basta.. :) Anfın cok ıyı ben de aynısnıı kullanıyorum 2 senedır ve tık demedı ayrıca dınleyen sesıne bayılıyor... Bass ıcın kıcker derım ben JBL kullanıyorum ama En kısa zamanda 2 kıcker ve tek bı bass anfısı yerlestırmeyı dusunuyorum .. teybın de harıka.. gule gule kullan ...
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 10:51
bu xetec anfıler bu kadar ucuzmuydu yaa :)) ben daha pahalı oldugunu sanıyordum... mesut senın aractakıde bundan mıydı yaa??? sesı guzelmıs o zaman
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 10:55
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

bu xetec anfıler bu kadar ucuzmuydu yaa :)) ben daha pahalı oldugunu sanıyordum... mesut senın aractakıde bundan mıydı yaa??? sesı guzelmıs o zaman

Aynısından abı ben cok cok memnunum zaten bagajı yenılerken bu anfıyı ıptal etmıcem dırek mıdlere baglatıcam ınslh :))) havalar duzelsın ılk once BBS RS sonra coıllover en sonda tesco ınslhh allahın ıznıyle :D
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 11:04
Pioneer'ların sonu 50 olanlardan uzak durulması gerektiğini okumuştum. Spot veya paralel ithalat gibi birşeydi. Sonu 00 olanlar alınmalıymış..
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 11:09
jbl amfıden vazgecmem sızede tavsıye ederım cok net ve cok temız sesı var zaten jbl amfının kalıtesı tartısılmaz bence
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 11:18
bu kesınlıkle ayrı bı mevzu JBL dıosun ama butce meselesı on plana cıkınca tabıkı Xetec :)))
          ____BLUETAZZ___

Yukarı Dön
serkan24577 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

28 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan24577 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 11:42
banada sen kurdum emrahım biliyosun en sağlamından :)
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 11:54
Bence de emrah ısı ıblıyor... Tercıh ettıgı anfı gercekten hem uygun fıyatlı hemde kalıtelı :)))
          ____BLUETAZZ___

Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 12:51
acaba bende bir sistem olayınamı girsem :)) şeytan dürtüyor... ayrıca ufak bir soru sorıyim. benim 206nın orjinal teyibini değiştirmeden bir anfi mesela bu xetec bir bas  ile arkadaki ovallerimide anfiye girsem nasıl olur acaba?  hadi bakalım dürtünde yapalım :)
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 12:56
mukemmel olur Bende bu xetec anfı var JBL 30 cm 1000 lık bass var on kapılardada JBL Gto serısı mıd var ve oldukca tatmın edıyor... Cecolı test surusunu yaptı arabada :D kı bılıyorsunuz cecolının onayı cok onemlıdır :))  bence bunlar da sana yeterlı bugun baktım da oyle fıyatlar gercekten dusmus.. bence teskonun tam zamanı :D sımdı kur yazın costur :D  bu arada bende orgınal teyple kullanıyorum sadece verım gucu artsın dıye guzel bı teyp dusundum ama orgınalı de yeterlı :))

Düzenleyen Mesut - 20 Ocak 2011 Saat 12:57
          ____BLUETAZZ___

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:05
kur tescoyu, ver coskuyu :DDDD
samba dıjandeyyy naa naa na naaa na na na naaa..  ardından;
ay ay ayyyy coco jambo ya yaa yeeeee..  birde;
disco disco partızaneee..  vs vs Sırıtma

herkesın en az bırseyı var ama bız halen stock stock gezıyoruzz...

benım arabada sızlerınkı gıbı "güp güp", "dıp dıp" dıye sesler cıkmıyor. anca "tıp tıp", "tup tup" :DDDD
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:06
hmmm :)) ben çok bir ses istemiyorum hatda bası acaba 25lik mi alsam diye düşünmüyo değilim... o zaman ben bu xetecleri acaba ankarada nerden bulabilirim? totalde kaça mal olur acaba bana?
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:20
aga boyle kaba taslak bı  sekıl dusunelım ..
xetec anfı                120 tl 
JBL 30 cm bas        130 tl
Jbl Mid takım           120 tl

total :)                  370 tl   ama bunun bırde ıscılıgı var dosemesı fln ona da rahat 100 tl ısterler  ama cıhazları aynı yerden alıp montajoını yaptırırsan daha  uyguna cıkabılır...  
          ____BLUETAZZ___

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:20
alı oncu kardes. eger cok kuvvetlı bır bas sesı ıstemıyorsan ve aracın hatchback olup bagajımıda bas kabınıyle doldurmayayım dıyorsan sana tavsıyem jbl gto 936 veya bır yenı modelı cıktı onlardan 1 takım almanı tavsıye ederım. arkaya da guzel bı mdf kestırıp montajını yaparsın. on kapılarada mıd takım alırsın takarsın. almıs oldugun bu 2 takım hoparlorude 4 kanal bır amfıyle dengelı bır sekılde beslersın. gayet ıyı ses alırsın...

benım lada samarada 4 tane bu soyledıgım jbl gto 936 dan vardı. cunku bu kolon free aır model oldugu ıcın arka kapagın ustune montaj edılebılıyor. sesı duyan bagajda koca bass var sanıyordu. bagajı acınca sasırıyorlardı... ve kolonları sony 4 kanal XM-SD14 ıle beslıyordum. 4*100W yazıyordu ama gercek 4*55 W devamlı surebılıyordu... bu kolon hıcbır zaman efsane jbl decade nın yerını tutmaz ama hıcte fena degıl...

Düzenleyen cecoli - 20 Ocak 2011 Saat 13:21
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:33
cecoli ve mesut çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için... öncelikle öne mid takımı için acele tmiyim diyorum bas ve anfi ile şimdilik kurup sonra yükseltebilirim diye düşünüyorum malum nakit sıkıntısı. buda bana 250 artı 50 kablo montaj filan desek 300 tl eder. bence mütiş fiyat. ama teyp bunu nasıl destekler onu bilmiyorum ki sen iyi diyosun yeterlidir.
ayrıca cecolinin sunduğu fikirde çok güzel sanırım söylediğin hoparlörün üst seriside bu
 bu seferde aşşağı yukarı aynı fiyata denk gelicek gibi duruyor ama yer sıkıntısı yok tabi.

tabi şimdi arada kaldım siz olsanız hangisini yapardınız? artık kanıma girdiniz yapalım bişeyler
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:38
bende de sierra 12000 mono amfi ve kicker comp 15 1500W (38cm) bas var ama kabin bulamadım bir türlü bağlatamadım Disapprove
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:46
o sistemle uzaya çıkarsın hocam bağlatma :))
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:49
İleride daha kapsamlı bır tesısat dusunuyorsan benım dedıgım ama bana bu yetelrı dıyorsan cecolının dedıgı derım ben cunku cecolının fıkrı de mukemmel bagaj sıkıntın olmuyor en azından... mıdler de temız ses verıyor sneı tatmın edebılır .. Bu arada orgınal teyıb oldukca guzel ses verıyor cecolı duydu bendekı sesı emınım hosuna gıtmıstır .. takvıye yapacagım ıcın teybı dseıstırıyorum yoksa bu yetıyor bana sımdılık :D ..Bu arada zaman ayırmak hıc pproblem degıl bılgı paylastıkca cogalır...
          ____BLUETAZZ___

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:51
Mesut xetec sınmadan dolayı kendını korumaya alıp kesme felan yapıyor mu ? 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 260 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 29651 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 51305 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 291 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 15208 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 388 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 390 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 343 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16888 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 320 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 323 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3837 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 745 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3161 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34565 27 Muhammed1983
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 229 0 heavyburak26
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 539 0 tayfuny1
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 677 3 Serdar102
konu icon Fen disk ve balatalari Garanti kapsamı hakkında. son mesaja git 416 0 Ceyhun29
konu icon 206 Teyp Değişiminden Sonra Araç Çalışmaması son mesaja git 512 2 Elkadarbiroglan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English