|
Kapı döşemesinin sökülmesi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||||||||||||||||
bestfear
2. Vites 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 00:01 |
||||||||||||||||
Arkadaşlar slm... Aracımın ön sağ kapı hopörleri çalışmaz oldu... Döşemesini sökmek için görünen vidaları sökmüş olmama rağmen döşemeyi bir türlü çıkartamadım... Daha doğrusu zorlayıp kırmak istemedim... Nasıl çıkartabilirim yardımcı olursanız sevinirim...
|
|||||||||||||||||
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||||||||||||||
Vidaların haricinde klipsler var onlarda biraz zorlamayla çıkıyo ama kırmamaya dikkat edin
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
||||||||||||||||
Fikir vermesi açısından , Düzenleyen rifatseker - 20 Ocak 2011 Saat 10:14 |
|||||||||||||||||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|||||||||||||||||
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
Kardeş ben arabanın camlarına film çektirirken sağolsun filmi çeken muhterem her kapıda 2-3 tane klipsi kırmıştı. kapılar titreme gibi ses yapıyordu. en sonunda gittim bi paket (25 tane çıkıyor, 5-6 tl gibi bir fiyatı vardı sanırım) kapı klipsi aldım. söktüm kapıları, değiştirdim klipsleri. korkma bişeyi bozmazsın:) sadece klipsleri dengeli sök sadece bir taraftan kanırtarak çıkartma çünkü kapı döşemeleri 2-3 parçanın birbirine nokta nokta eritilerek tutturulmasıyla birleştirilmiş:) mazallah ikiye bölme döşemeyi. anlayacağın zor bişey değil aslında, hatta bi sökmeye başladın mı arabanın biyerini alışkanlık yapıyor ek küçük bişeyde hemen sökesin geliyor:)
|
|||||||||||||||||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
klipslerin vede vidaların hepsini söktükten sonra döşemeyi yukarı ittirerek çıkarmanız gerek tutma yeri + kapı açma kolunun içindede vidalar var
|
|||||||||||||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
25 tane klipsi o fiyata iyi almışın. Bizim burda fırsatçılar tanesine 50 kuruş alıyorlar.
|
|||||||||||||||||
eyup ozturk
1. Vites 13 - Aralık - 1976 Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eyup ozturk
|
||||||||||||||||
Merhaba, bende kapımı sökeceğim fakat kapı açma kolunun olduğu yerde vida yok. Çekince de gelmiyor. O kısmı nasıl sökebilirim?
|
|||||||||||||||||
eyup ozturk
1. Vites 13 - Aralık - 1976 Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eyup ozturk
|
||||||||||||||||
kapı açma kolunun etrafında plastik çıtanyı bir bezi tornavidaya sarıp hafifçe kanırtarak açtım. bir klpisimin önceden kırık olduğunu farkettim, yanımda yedek olmadığı için o şekilde bıraktım. ama sonunda aynamı değiştirmeyi başardım.
sonuç: aynanızı değiştirmek istiyorsanız kapı döşemenizi sökmeniz gerek ;)
|
|||||||||||||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
şema çok güzel anlatmış
|
|||||||||||||||||
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
||||||||||||||||
bende ıstıyorum kapı dosemelerını cıkartıp yıkamak :)) eglence olsun dıye sokecegm bır haftasonu bırseyı kırmazsak eger:)
|
|||||||||||||||||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||||||||||||||||
eyup ozturk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eyup ozturk
|
||||||||||||||||
kırlıması muhtemel. zaman içindeki sıcak farklarınında etkisiyle esmekliğini kolay kaybedip kırılabilecek parçalar. neredyse bedava, yedek bulundurup değiştirmekte fayda var, eğer sökülecekse..
|
|||||||||||||||||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
106 da ayna değişmek için kapı döşemesini sökemeye gerek yok |
|||||||||||||||||
tilbe307
1. Vites 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
arkadaşlar benim araçtada klipslerde kırık nerden temin edebiliriz ?
|
|||||||||||||||||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|||||||||||||||||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
oto parçacılarından temiz edebilirsiniz
|
|||||||||||||||||
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
http://klipspazari.com/Citroen-Peugeot,CA2-16.html
bu siteye bi göz at istediğin parçayı bulursun...
|
|||||||||||||||||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|||||||||||||||||
mehmet eren
1. Vites 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
||||||||||||||||
segmanlarada Dıkkat et arkadaş Ben cıkartamadım dosememı segmanların kırılmaması ıcın.
|
|||||||||||||||||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||||||||||||||||
hallowman2005
1. Vites 20 - Ocak - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hallowman2005
|
||||||||||||||||
[1] Pense (-).1311.
[2] İspatula (-).1327.
Camı en aşağı noktasına kadar indiriniz.
Sökünüz :
Kumanda kolunu açınız.
Bir ıspatula [2] yardımıyla, (A) noktasına sokulmuş süs çıtasını
(4) iç açma kumandasından ayırınız.
(6) aleti yardımıyla, agrafların kırılmasını önlemek amacıyla
fazla zorlamadan, kapı kaplama panosunu [1] tespit parçalarından sökün.
Hoparlör soketini çekin.
Sırasıyla sökme işlemlerinin tersini uygulayınız.
NOT : Kapı giydirmesinin takılması
sırasında, kapı üzerine yeniden takılmadan önce bütün agrafların konumlarını
kontrol ediniz. Elektrikli çalışmayı kontrol ediniz. Düzenleyen hallowman2005 - 29 Aralık 2011 Saat 14:26 |
|||||||||||||||||
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah |
|||||||||||||||||
Gilan
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
Arkadaşlar bu gün sw min arka sağ ve bagaj tarafındaki kolçaklarını söktüm ve kumaşlarını yeniliyorum tek tavsiyem eski çıkan bezleri atmayın kumaş için ölçüyü rahat alabilirsiniz
|
|||||||||||||||||
Gilan
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
Resim nasıl gönderiliyor bilmiyorum isteyenlere gönderebilirim
|
|||||||||||||||||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |