![]() |
|
YEMİN ETTİM YİNE SİYAH ALDIM ALMAZ OLAYDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aşkın35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 09:43 |
çiziğinden tozundan bıktım yıkamadan çıkıyorum 3 saat sonra toz arabanın boyasını örtüyor varmı böylebirşey ya tavsiyeniz varmı arkadaşlar boya koruma vs
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapacağın tek şey sürekli elinde bezle gezmek yapacak başka birşey yok malesef. Boya korumada yaptırsan toz tutacak.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende delirip lacivert 306 mı satmıştım :) |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
olacak o kadar ya :) al elıne bezı ıkı dakıkanı almaz camur olmasında :D toz kolay bızım arabalarda oyle toz hemen bellı edıyor kendını gri bıde
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Klaiteli bir cila alırsan toz tutmaz araban
|
|
![]() |
|
aşkın35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
eyvallah arkadaşlar tavsiyeniz için teşşekkür anlaşılan bezle kanka olcaz
|
|
![]() |
|
Beyaz her zaman her yerde
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
bak adamlar isyan ediyor ama gerçekler acıdır kardeş
adam konu bile açmış ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
hocam gecen haftalarda cecolıyle beraber zeytınburnu velı efendı cıvarında bı yere gıtmıstık adamlar boya korumanın da ustunde bır olay sergıulıyor bı dene derım bıraz tuzlu ama arabanın ustunde ne toz duruyor ne su damlası koltuklara dokulen su ve ıceceklerın de akıp gıtmesı cabası....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
aynı sorun bendede var kirli biniyorum her tarafı çamur daha çekici oluyo :D
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
evet mesutun dedıgı cok degısık bır uygulama.
nano teknolojık boya koruma sıstemı. organık malzemeler ıle yapılıyormus. bır uygulamada 1.5-2 yıl kadar boya ustunde kalıyormus. ve bu uygulama sadece boyada degıl camda koltukta tavanda torpıtoda vs bılımum cok yerde uygulanabılıyor... Düzenleyen cecoli - 19 Ocak 2011 Saat 15:35 |
|
![]() |
|
1.5 aylık arabadan soğudum siyah renk aracın güzel hatlarını bile göstermiyo gaza geldik birkere beyaz güzelde yemin ettiğim diğer renkte oydu en iyisi gri tonları almakmış onuda piyasada gri araba çok diye düşünmedim benim istediğim renk babylon kırmızı idi ama aralıkta son 3 tane araba vardı beyaz gri sihay ben siyahı tercih ettim kampanyadan yararlanalım dedik içime sinmeyen bir renk aldık alışacaz artık.
kırmızı 308 ile takas yapılır :) |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Siyah öyle malesef..
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
o yemini bende ettim yinede büyük konuşmamak lazım siyahın asilliğine kapılabiliriz. =)
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
mutiii24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Benim tavsiyem boya koruma yaptırman yine toz oluyor ama benlli olmuyor cogu zaman birde avantajı yıkayınca süper oluyor başka bir işleme gerek kalmıyor
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
AGZINA SAGLIK SIYAHIN ASILLIGINE KAPILAN KAPILANA :d
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
bende de sıyah var dedıgın gibi yolda ne kadar toz varsa malum hepsı arabanın ustunde temızlemekten bıktım desem yeri var ama Siyahın da Ayrı Bir duruşu var be kardeşim
|
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
temizliğide ayrı dert ama arkadaşlar her 2-3 saatte bir silme derti var ya beyaz ya gri olsun
|
|
![]() |
|
darkred ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Eskişehir.. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Arabanın boyasını çizmeden üzerindeki yoz tanelerini alan süper bir ürün ancak bira pahalı sanırım TR fiyatı 150 TL civarı.Tozlu arabayı bezle silerseniz bir süre sonra oval çizikler oluşur arabanın üzerinde güneş altında hoş durmaz.Ancak bu ürünü kullanırsanız çizilmeyi sıfıra yakına indirirsiniz...
Ürünün adı meguiars body duster toz püskülü Tavsiye ederim ![]() Düzenleyen darkred - 20 Ocak 2011 Saat 19:26 |
|
PA GTI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |