![]() |
|
Acil yardımm |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
AYK-ASL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 00:35 |
![]() |
|
AYK-ASL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende zor ekledim resmi baya zormus kattım karıstırdım... :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
foruma hos geldın aracını kazasız belasız kullanman dılegıyle keyıflı forumlar... ama uyelerımız bolumunden kendını tanıtırsan ve de profıl bılgılerınde konum belırtırsen sevınırız...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
aramıza hoş geldin kardeş
üyelerimizi tanıyalım bölümünden bir form doldurursan seni daha iyi tanımış olacağız... |
|
![]() |
|
eyvallah sağolasın..... tmm doldururum formu
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Kankaa pişti :DD bu arada eldıvenlerı teslım ettım :DD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
eyvallah kardeşim aldım çok sağol ama acelesi yoktu neden böyle panik yaptın kalsaydı be abicim ne önemi var aaaaa |
|
![]() |
|
hosgeldın :)) resım yuklemeyı brı kaptın mı sonra unutmazsın...
ula hemserım sen nereden gelır nereye gıdersın? neredensın? ıstıkametını dee bakayım daaaa :))
|
|
![]() |
|
ankaralıyım kayseride oturyrm simdilik biyere gittğimiz yok :)
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Masallah,kazasız belasız..
|
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
kazasız belasız gusel araç (acil cc jantı istiyor aracın :D)
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel araç jantlarda iyi galiba 14
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
ARAC GUZEL MASALLAHI VAR
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
hoşgeldin.
quikler cogalıyor. Jantlardada offset olcak tabi Ankara'da offsetsiz jantı jant yerine koymuyorlar ![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
ayrıca artık ankarada bir buluşma yapalım. aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. ( harunnn )
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
aynen gökhan ankara ne yazık ki böyle... ayrıca arkadaşın aracını çok beyendim kazasız belasız. artık ankarada bir buluşma yapalım diyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar var ( harun nerdesin ) |
|
![]() |
|
İSTİNYELİ_53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İSTİNYELİ_53
maşşallah araban güzel kazasız belasız :)
|
|
2001 PEUGEOT 106 GTI 34 GZL 53
|
|
![]() |
|
eyvallah sağolasın dediğn gibi arıyorumda bulamadım daha bi gt jantı....
|
|
![]() |
|
valla bulusma iyi olur......
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |