|
Bas Kutusu 106 ya Sığmazsa? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cHreSs
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 23:35 |
Arkadaşlar geçen hafta 106 aldım xs 98 model. Evde hazır bulundurdugum ses sıstemını taktırcaktım bugün. Bas kutusu arka bagaja sıgmadı daha dogrusu sığdı ancak kabınler yukarda kaldı.
BAs 30 cm lik kutusu baya büyük. kutuyu kuçultunce verım azalır mı? Yada yuvarlak kutulardan alsam tavsıye edermısınız? (Bazoka kutu) Yardımlarınız ıçın sımdıden teşekkür ederım. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
30 cm bas nasıl sığmaz hocam çeyiz sandığına mı koydun onu :) Bazoka yap tabiki yada bu media markta olanlara bir bak.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim eski 106mda bass kutusu sıgmıstı cogu tesisatcıda hazır olarak var.
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Her bass ın kendine özgü orjinal kabin ölçulerı vardır.. Tonlaması daha güzel olsun diye ama belkide senin bass ının ölçüleri yanlışta olabilir ben kendi 106 xs'imde Soundstream XPRO- 10 Modeli kullanıyorum gayette güzel çalıyo (Dual 4 ohm çift bobin 300 RMS)
|
|
özbilek
1. Vites 19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
30cm basların kutuları standart diye biliyorum özel yaptırmassan tabi bende jbl in 30cm ini aldığımda cuk diye oturdu. senin kutu büyükse müzik sistemi satan yerden kutu alabilirsin senin basıda ona monte ediceksin. |
|
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam bendede xs var.. 38 cmlik jbl orjinal kutusuyla sığdı.. biraz zahmetli oldu ama.. benim araba tüplü.önce tüp kazanını küçülttüm gene olmadı şamandırasını sağ tarafa yasladım ii lötü sığdı..
bağaj pandizotunu koyunca sesi boğdu çıkardım görüntüyü temizlesin die arka camada 4 numara film çektirdim cillop gibi oldu şimdi Düzenleyen _semihk_ - 18 Ocak 2011 Saat 16:26 |
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |