![]() |
|
308 Spor Direksiyon ve Metal Pedal Seti arıyorum!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadir_28 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 10:57 |
Merhaba arkadaşlar. Allahın izni ile bu hafta içi 308 Premium Pack alıyorum. 2. el . Direksiyon biraz aşınmış. Değiştireceğim aldığımda. Forumlardan baktım. Deri kaplama yapıyorlar 150 liraya falan.
Ben direksiyonun şeklini beğenmedim ama. Acaba RCZ direksiyonu falan takabilirmiyiz? Veya Pejonun orjinal olarak sattığı daha sportif 308 direksiyonu varmı ? Birde Metal Pedal seti almak istiyorum. Pejo 308 için metal pedal seti satıyormu ? Yardımlarınızı bekliyorum. Araba manuel vites.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RCZ direksiyonu takılıyor.
sahibindende gecenlerde görmüştüm.900 gibi bir fiyatı vardı.sıfırdı. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
kadir_28 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Airbag olayı nasıl oluyor acaba ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
900 TL Mİ
AMANIN ... ![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
airbagleri uyumlu.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
700 TL ye düşmüş. Airbag yok içinde tabiki. Bu maliyet beni aşar. Bu arada Albay Bey benzinliden vazgeçtim (THP) dizel premium için kaporamı verdim :)
|
|
![]() |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
pedalları orjınal servıste bulabılırsın dıreksıyon bıraz pahalıya patlar ıkıncı el yıpranmıs spor dıreksıyon bulacaksın 308 cc falanda olabılır cıkma pert araclardan onuda derı kaplatırsan sana en bab 300 e patlar
|
|
![]() |
|
"sercinho" servisi aradım. Yok bizde dediler metal pedal seti için. Dedim sizdemi yok, yoksa bütün servislerdemi ? Dediki genel olarak yok galiba.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
olması gerek bır ıkı gun ıcınde bır servıse gıdecem bakarım sana donus yaparım kardes sen nerde ıkamet edıyorsun ben ankaradakılere bakıyım gıttıgım zaman sana haber verırım
|
|
![]() |
|
kardes bıde yetkılı servıslerın maıl adreslerı var onlara yazarsan sana gerı donus yapıyorlar ellerınde varmı varsa fıyatı bne bazı parcaları boyle soruyorum bılgın olsun bulundugun ıldekı servıslerın maıl adreslerı sıtelerınde var ıstersen maıl yolla bıde boyle dene
|
|
![]() |
|
Tamam "sercinho" kardeşim. mail atarım. sende bi sor ankaradaki servislere. Ben istanbuldayım.
|
|
![]() |
|
ok kardesım ben sorarım san donus yaparım ıns buluruz
|
|
![]() |
|
İnş kardeşim. Forumlarda baktım ben millet e-bay dan istetiyor. Acaba yok diyemi, yoksa ucuz diyemi, şaşırdım doğrusu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |