![]() |
|
otomatik şanzımanlı 307 hakkında... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 00:29 |
aracım 2005 otomatik 307 xt vites geçişleri sarsıntılıydı bazen geç geçiyordu vites düşürürken sarsıntı yapıyordu orjinal servise sordum kesinlikle şanzıman yağı değiştirmeyin şanzıman yağı ömürlüktür dedi sanayide tanıdığım ustada saçmalamasınlar olurmu öyle şey bütün sanayi sistemi çöker o zaman dedi
![]() şanzıman yağını değiştirdim 85.000 km sonra motorda boğaz temizliği yapıldı aracı sürdüğümde inanamadım sanki yeni şanzıman takılmış gibi oldu araç böyle olduğunu bilseydim ilk aldığımda değiştirirdim ![]() her 30 en geç 40 binde bir değiştirirsen iyi olur dedi otomatik 307 kullanan arkadaşlara duyrulur... |
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler bilgi için otm. kullanan arkadaşların işine yarayacaktır
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Evet otomatik 307lere servisler değişmez diyor ama yağ değişiyor. Servisleri doğru bilgilendirmiyorlar herhalde. Ben de ilk aldığımda arabayı direkt olarak servise çektim. Yağı kontrol ettirdim. Yarım litre kadar fazladan yağ koymuşlar zaten değişimi de yeni yaptırtmışlardı. Fazlalığı boşaltınca da rahatlamıştı araba. Fazla yağ da sarsıntı yapıyor. Bilginize.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
daha önce bu konuları paylaşmıştık lütfen konu açarken araştırıpda açınız.
şanzımana fazla yağı koyunca arızaya geçer ve fazla yağı yağ tahliye tapasından dışarı atar aksi taktirde içindeki yağ genleştiği için karpuz gibi ayrılır (:
yinede emeğine bilgine teşekkürler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |