![]() |
|
Cam filmine ceza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 Saat 23:27 |
|
Arkadaslar bugun haberlerde izledim polis tek tek kontrol edip cam filmi olan araclara 140 tl ceza ve 2 puanda ilave ediyormus ayrica cam filmi olanlari bizzat arac sahibine sokturuyormus velhasil ayvayi yedik arkadaslar mecbur sokecez
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ahanda en korktuğum haber buydu inşallah üstünde çok durmazlar... |
||
![]() |
||
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
bende gördüm arkadaşlar haberi yeni yılda bir çok cezalar eklendi zenonlarda yasaklandığını okumuştum (mercekli farlar haric) ayrıca arka cama yazı yazmakta yasaklanmış
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
allah var memleketimizin polisleri çok itiraz etmiyorlar cam filmine
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Belirli aralıklarda butip kontroller oluyor. Çünkü filmli arabaların içinde olduğu cinayet uyuşturucu vs olayları oluyor. Bu olaylardan sonra geçici olarak sıkıyorlar. Bu sene ya komple yasak olucak yada belirli oranda yasal olacak diye umuyorum. Artık tüvle trafiğin arasındaki uyuşmazlıgın tamamen kalkması lazım. |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Ne yapacaklarını şaşırmış valla bunlar
![]() |
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim arkada yazı var polis cevirdiğinde polisin yanında söksem yinede ceza yazarmı acaba ?
|
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
buyuk bi ihtimal evet |
||
![]() |
||
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
Ben polisin bu uygulamasini cok sacma buluyorum arkadaslar ben bu uygulamayi estetik buluyorum ve mantigim kesinlikle cezayi gerektirecek bir unsur olarak almiyor
|
||
![]() |
||
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
bu yazı olayı sadece camda olan mı yoksa bagaj kapağında felanda olursa karışıyorlar mı acaba ? bagaj kapağındaki ufak tefek şeylerede karışırlarmı
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
valla bugun ankarada kızılay meydanın orda aracları durmuslar ceza yazmıslar bırde sokturuyorlardı 30 arabaya yakın vardı bunun ustune gıdecekler gıbı olan arkadaslar dıkkatlı olsun
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Ankarada diğer illere göre daha çok sıkıyorlar zaten. Bu tip uygulamalar hep Ankara'da uygulanıyor. İstanbul'da ben bu şekilde bir uygulama görmedim.
|
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
Korkulan basa geldı ... İlk once hız kontroller daha sonra cam fılmlerı sonra da zenonlar ... bakalım yakında soforlere gravat taktırmazlarsa ıyı :DDDD
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
|
yaa cam filmi hep problem oldu zaten ama üstünde yine fazla durucaklarını sanmıyorum.yazıya yazsınlar onda haklı olabilirler.
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Anlaşılan ya renkli cam yada aracın cam rengini lazerle değiştirip ruhsata işletmek tek çare bu gibi yazılan ceza + cam film maliyeti hatrı sayılır bi para tutuyo hevesim kursağımda kaldı desenize
Aracın muayenesi gelesiye kadar bekliyceğiz cam mam ne varsa yapıp ruhsata işletip hepsiyle birlikte muayeneye giriceğizki kafamız rahat etsin ![]() Bide sağda solda duyuyorum anahtarla falan film yırtmalar ben onu benim araca yapıcak polisle birbirimize gireriz bi cam filmi yüzündende karakolda sabahlamaya gerek yok ben dayanamam yasaksa yazar cezasını söküleceksede ben sökerim bazı yasaklarda gerçekten anlamsız |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
Olay bilecikde oldu.
bende izledim haberlerde. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
valla arkadaşlar benim camlardada var. ben evirmeyi görünce 4 camı birden indiriyorum, onlarda benim iyiniyetme karşılık bişey demiyolar. ee maksat cinayet uyuşturucu falan filan değilmi, bende buyrun bakın diyorum direk, bunu yaparak. şu anda kadar sorun çıkmadı
|
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
valla bendede var dikkat etmek lazım polis görüncede yön değiştirmek gerekli bence :)
|
||
![]() |
||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
hadinden fazla koyu olmadıkca ceza kesmezler bence, benım aracta fılm yok ama dusunuyordum cektırmeyı bunun uzerıne yaza kadar bekleyecegım.
|
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
cezayı yazıp bi de çocuk azarlar gibi filmleri söktürmek ne demek ya çok saçma..
|
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |