|
Alınık 206 cc ( quiksilver ) 15" Jant. |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 Saat 22:28 |
Arkadaşlar bir süredir bu jantı arıyorum fakat bir türlü bulamadım.
bulduklarım ya çok yıpranmış yada çok pahalı uygun fiyatlı olursa sevinirim Yardımlarınızı bekliyorum kardeşlerim. Gören Duyan varsa Lütfen Benimle İrtibata Geçin Cep Numaram imzada şimdiden teşekkür ediyorum herkese Düzenleyen GökhaN - 17 Ocak 2011 Saat 17:57 |
|
alper
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen bu jantı 206 ya mı takacaksın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet kardeşim
|
|
alper
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence güsel olmayacak çünkü takılı bir 206 gördüm güsel durmamıştı sebebi jant boş kalıyor 5 kollu olmasına rağmen kolları kucuk araba daha dolu kalıyor bilgin olsun sana buldum jantı link gönderiyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-106-gti-nin-vazgecilmezi-38084626/detay Düzenleyen BuRÇaK - 19 Ocak 2011 Saat 08:50 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biliyorum bu ilanı ya baksana fiyata adam uçmuş benim düşündüğüm fiyat en fazla 800 tl
800 ü geçerse gider RC jant ı alırım çok daha iyi olur yinede sağol kardeşim... benim kafamdaki jant 307 5 kollu jantı fakat kullanan arkadaşlarımın şikayeti üzerine vazgeçtim hem araba çekmiyor hemde yakıt sarfiyatını baya bir etkiliyor ön takım çabası o yüzden |
|
alper
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben kendi aracımdan 17 söktüm 15 5 kollu gti jantı taktım umarım dediğimden bişey anlamışındır saygılar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anlamasına anladım gti jantınıda pek beğenmiyorum. olursa bu jant en ideali bu benim için aracın biraz indirdikmi güzel duracaktır |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şu görünüme bakarmısın 10 numara bence
|
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
albay pek yakışmayacagını düşünüyorum ben.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
alper
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ustad jantlar boş duruyor 106 olsa bu jant için 2000lira veririm ama 206mız var iyi düşün
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şaşırdım kaldım zaten
hangi jantı takacağımı şaşırdım. |
|
alper
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sahibinden de 99-00 model orj gti jantlarına bak sana tavsiye
|
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fotodaki araca yakışmış ama tek kapı oldugu için,gtı tamponlar var indirmişler o yüzden iyi duruyo
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
alper
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://forum.donanimhaber.com/m_31951747/tm.htm
burdaki 206 bak |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
siz yinede bulabilirseniz istediğim jantı bir zahmet haber verin arkadaşlar
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende jantlarımı nasipse salı veya çarşamba satmış oluyorum.
Bende cc jantı arayışına geçicem. Bana görede 15 inc jantların içinde en güzeli cc jantı. Satmak isteyen olursa bende alıcı olurum Demircan sen başka jant bakma cc den devam en kötü 15" 206 gti jantı al tak. |
|
alper
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
17 jant böbrek taşı düşürttürür bende kullandım
|
|
Melek
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: İst. Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düzenleyen Melek - 16 Ocak 2011 Saat 23:07 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |