![]() |
|
Akü aniden biter mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 Saat 21:44 |
arkadaşlar aracın aküsü birden bitme ihtimali varmı?Orjinal peugeot aküsü var aracımda akünün üzerindeki göstergeye baktım boş oldugunu gösteriyordu.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tesisat ve tup varsa ıkısını kaldırmıyabılır :) ben yasamıstım
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=tanilbakicimsit]tesisat ve tup varsa ıkısını kaldırmıyabılır :) ben yasamıstım[/QUOT
Tesisat yokta tüp var.Stop ettım tekrar çalıştırmaya çalıştım çalışmadı itekledık çalıştırdık tüp lambası hiç yanmıyordu?diğer gösterge lambalarıda kafayı yemiş vaziyette hepsi yanıp sönmeye başladı bende stop ettim çalıştırmadım tekrar.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
tuptede elektırık kaybı oluyor aynı tesısat gıbıdır tup haberın olsun ama baska bı problemde olabılır mesela alternator arızalı olabılır akuyu sarj etmez sen akuyu sarjlıda taksan gene bıter gene yaparsa alternatorunu baktır
|
|
|
![]() |
|
alternator şarz dinamosumu oluyo ?
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
??
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
EWT SARJ DINAMOSU OLUYOR EGER O ARIZALIYSA AKU SARJ OLMAZ BITER HEMEN
|
|
|
![]() |
|
inş dinamodan değildir.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
INSALLAH HAYIRLISI DIYELIM
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ıyı bır servıse goturursen ısını cozerler...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
SERVIS BURDA ABIM MUSTERIMI KACIRMA LADANINKINI UYDURURUZ ISTE HEHEHHEHE :) HEMDE UCUZ YOLLU OLUR :d
|
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
aniden biter!başıma geldi.
160 km yol gittim.benzin istasyonunu girdim ihtiyaçlarımı giderdikten sonra marşa bastığım anda araçta hiç ses yok hemen servisi aradım aracı vurdur çalışsın gel hallederiz dedi gittik akü değişti140 lira(yazındı)
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
ekranda hıc bır arıza ısıgı yanmadımı altarnator sarj etmese battery charge fault yanar bıldıgım cok ıslevlı ekranda hıc bır uyarı vermedımı ılgınc bır durum aku ıbarsıde cıkar seyır halındeyken aracı tam bılmıyorum tabı modelıne gore yazmayabılır
|
|
![]() |
|
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
altarnator sarj dınamosu olabılır genede bı baktır servıse ınsallah akudur sarj dınamasou pahalı olabılır gecmıs olsun
|
|
![]() |
|
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
benimkide ayne sabah çalışmadı yeni akü aldım problem yok fakat akün kaç yıllık bilmiyorum ama eskiyen akülerde içindeki petekler arasındaki bağlantı kopuyor o kopuncada a-zaten aküde bitmiş oluyor yeni al kurtul:
|
|
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|
![]() |
|
Evet arkadaşlar kötü haber altarnatör arızası çıktı.servis 600 tl dedi tanıdık oldugumuz için 515 e indirdi.Bi parçacı arkadaşın aracılıgı ile sanayiye gittim sanayide usta söktü kömürü bitmiş dedi 70 tl ye yapıldı :)))
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
geçmiş olsun kardesım :) ucuz kurtulmussun :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Çok saol kardeşim.bugun biraz rezillik çektik ama ucuz kurtardık.Servise giderken araç komple elektırık kesti yolda kaldım çekmek zorunda kaldık.Sonra servis baktı fiyat verdi yaptıramam dedim tekrar sanayiye çektik aracı saolsun sanayide halletiler.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
geçmiş olsun kardes ucuza halletmıssın servıs dırekt degıstırmeye calısyor aklıllı ıs yapmıssın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |