![]() |
|
arka cam patladi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 Saat 14:06 |
merhaba arkadaslar
BENIM BIR 306 BREAK VAR
DUN AKSAM TAM PÄRKA GIRDIM ARABAYI ISTOP EDDIM
ARKADAN BIR SES GELDI. INIP BAKTIGIMDA ARKA CAM BUZ OLMUSDU
ALLAHTAN COCUKLARA BIRSEY OLMADI AMA NEDEN PATLADINI ANLAYAMADIM
SILGEC IN USTUNDEN BASLADI BIR IKI SANIYEDE BUZ OLDU/ CAMIN KENARINDAKI SILIKON YAPISDIRMA BILE YERDE IDI
BIR DARBE FILAN OLMADI. SIZCE NEDEN OLDU
ANLAYAN ARKADAS VARMI?
![]() ![]() |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araca iyice bak maganda kurşunu olmasın manyak çok yada rezistans patlatmış olabilir ?
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
KURSUN DEGILDE BELKI RESISTANS OLABILIR
CUNKU ARKA SILECEK CALISMIYODU. ALTI SOKUP BAKTIM GERI TAKDIM AMA CAMLA ALAKALI BIRSEY YOKTU SADECE VIDALARI SOKUP PLASTIGIN ALTINDAKI SILECEK MOTORUNU KONTROL ETMISDIM |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun kardeşim
camın patlaması iyi olmuş batıl inanç ama cam kırıldımı hayra yoruluyor... can sağlığı yerinde olsun |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
valla geçmiş olsun.bende anlamadım ama...
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
geçmiş olsun ilk defa duyuyorum böyle birşeyi nazar çıkmıştır bi yandan da iyi:)) bir elektrikçiye sorun bakalım ne diyecek
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
geçmiş olsun kardeş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Geçmiş ola.Araba içi klima vb sayede ısınıp dışarısıda soğuk olduğunu düşünürsek genlleşmeden dolayı olabilir.sileceğin ordan başlamasıda ısı sıgası yüksek olan metalden başlaması mantıklı
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Gecmis olsun, illa ki bi nedeni vardır da gözden kacmıs olabilir..
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Gecmis olsun, illa ki bi nedeni vardır da gözden kacmıs olabilir..
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
oncelıkle gecmıs olsun dostum aracın ıcınde kalorıferı uzun surelı yaktıysan dısarıdada cok soguk varsa ondanda olabılır |
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
sagolun arkadaslar , cana gelecegine mala gelsin demekki olacak varmis
allah herkese kazasiz belasiz gunler nasip edsin |
|
|
|
![]() |
|
Dayyyyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Amin Kardeşim. Tekrar Geçmiş olsun!..
|
|
![]() |
|
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
büyük ihtamelle arkadaşların dediği üzere sıcak soğuk uyuşmazlığı bu çoğu zaman çay bardaklarındada olan bi olay büyük geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
daha onceden bagaj kapagında darbe falan varmıydı??? belkı kasıntılı kalıp camı patlatmıs olabılır...
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
geçmiş olsun kardeşim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |