|
308 SW ÇALIŞMIYOR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
y_kurga
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: SİVAS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 Saat 11:26 |
GARANTİ KAPSAMINDAKİ 2009 308 SW DİZEL ARABAMIN KAPALI SICAK GARAJDA 10 GÜN İÇERİSİNDE AKÜNÜN BOŞALMASI NORMALMİ.
|
|
y_kurga
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: SİVAS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
SERVİSİN AÇIKLAMASI BÖYLE OLDU. KAPALIYKEN BEYİN AKIM ÇEKİYORMUŞ. 1,5 SENEDİRKİ BENDE ARAÇ DAHA UZUN SÜREDİR ÇALIŞTIRMADIĞIM OLDU GARAJDA O ZAMANLAR ÇALIŞMADA SIKINTI OLMAMAIŞTI. SON 1 HAFTA İÇİNDE ÇALIŞMAMAZLIK YAPIYOR. BANA PEK NORMAL DURUM GİBİ GELMEDİ. SERVİSDE ŞARJ EDİP BIRAKTILAR.ARIZAYI AKÜNÜN BOŞALMASINA BAĞLADILAR. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
|
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
akü şans işi biraz kimi 3 4 sene gidiyor kimi 1.5 2 seneyi zor görüyor boşalan aküden hayır gelmez o aküyü değiştirin orjinali 60amper herhalde 72lik alın
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benımkıde bu aralar arabayı pek kullanmadıgım ıcın zayıflıyor. tabı araba sokakta sogukta durdugu ıcınde fark edıyordur. akum 1.5 senelık bıle degıl ama gecenlerde 7 gun sonra zor cevırdı...
ama senınkı sıcak garajda duruyor dıyorsun. akunun verımı bıraz azalmaya baslamıs herhalde...
|
|
y_kurga
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GARANTİDEN DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.SERVİSE HATTA AKÜYÜ DEĞİŞTİRMELERİNİ SÖYLEDİM AMA ARACI CİHAZA BAĞLADIKLARINDA DEĞİŞMESİ GEREKMEDİĞİNİ ŞARJ OLMASI GEREKTİĞİNİ RAPORLUYORMUŞ AMA DEDİĞİNİZ GİBİ BU AKÜDEN DAHA HAYIR GELMEZ. ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİRŞEY VARMI GARANTİDEN DEĞİŞTİREBİLMEK İÇİN.TEŞEKKÜRLER.
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende 72 lik vardı 3 tane garantiden değişti 2 si bozuk çıktı arabaya baktılar elektrikde sorun yok arabada 1.5 ayda bitiyordu en sonda gelen düzgündü
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |