![]() |
|
çizik kalemii |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sinan0343 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 Saat 23:07 |
mrb arkadaşlar bu piyasada satılan çizik kalemleri işe yarıyormuu kullanan varmıı acabaa ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendım kullanmadım ama cevremden reklamlarının gercegı yansıtmadıgını duydum. bır arkadasımda yurt dısından almıs. orada 2-3€ gıbı bır fıyatı varmıs... o da bır ıse yaramadıgından bahsetmıstı...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş bende var kendi aracımda kullandım işe yaramıyor sadece para tuzağı başka birşey değil önce sıvıyı akıtınca götürür gibi oluyor ama sonra çiziğin halen gitmediği anlaşılıyor yani hiçbir faydası yok
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
demekkı duyumlarım dogruymus :)) |
|
![]() |
|
sinan0343 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
saolun arkadaşlarr tşklerr.. arabamda bikaç çizikler varda alsammmı diyordumm..işe yaramıyormuşş demekkii
|
|
![]() |
|
nedense benide hiç sarmadı bu çizik kalemi
güvenemedim bi türlü |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
sinan abi boş yere para gıdecekmıs bız en guzelı pasta cıla falan attıralım hem kucuk cızıkler gıder buyuk cızıklerıde yaparlar heralde :) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
aynen mamii katılıyorumm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
mami hani fotoları göremiyorumm
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
daha yenı geldım abı eve :) onları yukluyorum bnde
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Hiç bi işe yaramıyo...
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Arkadaşlar, orjinal Fix it Pro marka çizik kalemlerinin işe yaradığını bir arkadaşımdan öğrenmiştim, kendisi kullandığını ve faydasını gördüğünü anlatmıştı. Yalnız piyasada çok fazla sahtesinin olduğunu orjinal Fix it Pro olanlarının bir sertifika ile satıldığını buna dikkat etmek gerektiğini duymuştum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ya zaten mantık kabul etmiyorki çiziği kapadığını. aracın rengi kırmızı çizik beyaz olcak bu kalemde gelicek beyaz boya olmayan çiziği doldurcak kırmızıya çevirecek çizik kapanacak? mantıksız geliyor bana her araç için o renge bürünmesi. şikayet var 'da falan da araştırdım herkez şikayetçi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Boşuna Türkiye'den alıp da para dökmeyin. Denemek isteyen burdan alsın, ürün 1$ kargosu da 0,5$..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
++++++
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
o sıte yabancı bı sıte turkıyeye gelırmı yaw kargo? |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
Evet, eBay'den daha önce birçok alışveriş yaptım. Bu ürün Türkiye'ye geliyor. Üstelik herhangi bir durumda paranızı hemen iade ediyolar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla alıp denerız o zaman ya cok ucuz orada da kredı kartıyla falanmı sadece odeme seceneklerınde kargoda odeme yok dımı |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
pay-pal odeme sıstemını kullanabılırsın... kargoda odeme yok ne yazıkkı. dıyelım adam gonderdı sana. kargocu ya senı bulamazsa ne olacak??? adam kargo masrafını cebınden odeyecek. boyle bır rıske kımse gırmez...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
cogu herkez yapıyor o yuzden sormustum gercı sıte shoplarda varmı yokmu bılmıyodum ama
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |