|
Bim de 40 TL Park Sensörü Resimli |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 Saat 15:43 |
|
Arkadaşlar bu sensörden bende aldım isteyen olursa yardımcı olurum
her türlü yardıma hazırım türkçe konuşma özelliği her marka araca http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/park-sensoru.html Düzenleyen GökhaN - 13 Mart 2017 Saat 09:42 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arka tampona takilir diyor. Ozel bir nedeni varmi ki oyle demesinin? Yani on tampona takinca calismaz mi?
|
||
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olsun kanka.. :)
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ya alınır da montajı ne olacak?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
montajı bende yarın hallediyorum isteyen olursa yerın gelsin beraber taktırırız
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
saol kardeşim senin emanet abimde alabilirsin |
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende yarın kendim takıyorum.
Bugün zamanım hiç olmadı. Ancak siyah sensörler sırıtacak.Onu napcam bilmiyorum. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
on sensorlerın calısma mesafelerı farklıdır. bu acıdan bu sensorler sadece arkada kullanılır...
arka sensorler 1.5 mt den ıkaz vermeye baslar ve sadece gerı vıtese takıldıgında calısır. ama onler daha kısa mesafede calısır.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
el becerısı olan kendı takar, takamayan taktırır... baska yapacak bırsey yok :))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende daha once beyaz renklı aracıma taktım suan kullanıyorum. ılk basta gozume takıldı ama sonradan alıstım hosumada gıdıyor.
sen begenmezsen boyayabılırsınde sorun degıl yanı. takmadan once boyarsın. ıyıcene kuruduktan sonra montaja gecersın... Düzenleyen cecoli - 14 Ocak 2011 Saat 18:16 |
||
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Az once gıttım aldım kanka valla cok makbule gectı :DD saolasın :D
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu sensörün aynısından kullandım. Hyundai accente taktırmıştım. Güzeldir. Söylediğine inanın 1-2cm hata payı oluyor, metre ile ölçmüştüm aradaki mesafeyi. :) |
||
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
vay arkadaş gitttim şimdi bim'e kalmamış sabah erken saatde bitmiş..diğer şubelerde de kalmadı dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama sonuç olarak alamadık :D:D
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardeşim eğer istersen yardımcı olabilirim benim aldığım markette bi tane daha vardı. alayım sende bana ptt araclığıyla para gönderirsin kargoyla yollayım istersen |
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pejo kardeşliği bu olsa gerek demircan.tebrikler.
izmirdede tükendi sabah |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardeşim ben bu konuda çok ciddiyim isteyen olursa hammallığı bana ait yeterki kardeşlerimin işi görülsün ben aynı sensörü yedek parçacılarda sordum yemin ediyorum 110 lira sırf konuşuyor bide renkli ekran var diye gerisine siz karar verin zaten fiyat belli ama acele etmezseniz bitecek benim aldığım şubede 2 tane vardı birini ben aldım 1 tane kalmıştı bildiğim bir kaç şube daha var istanbulda bazı yerlede kimse rağbet göstermiyor olursa alacağım... yeterki bir nevze yardımcı olayım |
||
Özgür
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğrudur.
ama kaldığını hiç sanmıyorum. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam kardeşim
dediğim gibi tlf numaram imzamda yazıyor ... isteyen olursa arasın beni |
||
Melek
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: İst. Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzelmiş
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |