![]() |
|
far karartma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
slnysf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2011 Saat 14:35 |
merhaba arkadaşlar.. 2004 206 aracımın farlarına orjinal karartma yapmak istiyorum.. farların içini açsam kendim çok rahat yapıcam ama bi türlü açamadım. farlarada zarar vermek istemiyorum.. ankaradayım bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı. şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kendim yaptım karartma. Baya bi uğraşmak lazım farı açmak için. Ben fön makinasıyla yaklaşık tek farı 1 saatte açtım. Farın camı ile yuvasının birleştiği kısmı iyice ısıtıp ufak bi düz tornavida ya da türevi bişeyle yavaş yavaş açıcan. Açtıktan sonra geri kalan işler çok kolay. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
benimkiler ORJİNAL KENDİLİĞİNDEN KARARDI :D bi türlü açamadımda far temizlemye vericem :D
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende stopları karartcam bi çözüm varsa :)) deneyen bilen gören..
|
|
![]() |
|
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
transparan sıyah folyo en ucuz en temız yolu sanırım
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
stoplara fılm cekılo karratmak ıcın ucuz yollu hemde cok super oluyor tavsıye ederım tabelacılarda |
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeş farın camını çıkarttıktan sonra yerine takma nasıl yapacağız benim bi far yeni diğerininde içini temizlesem biraz açılsa
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ben far karartmayı resımlı sekılde anlatmıstım kı zaten sıtede de haşim abının anlatımıda mevcut kardesım farı 10 dk elektrıklı sobanın onune koy cıkartacagın tarafı tabıkı ısındıkdan sonra tornavıdayı kanıttır zaten farkedeceksın cıkmaya basladıgını bıras zorla korkma hemen kırılmaz neyse farı actıkdan sonra kapatması kolay al bı sılıkon saglamlarından far camının cıktıgı yerlere bosluk bırakmadan sık sonra camı guzelce yerıne otuttur sonra cırt var bılırsınız plastık kemer gıbı bısey onunla guzelce sıktır bır gun falan kalsın oyle sonra onları cıkarttıgında zaten eskısı gıbı saglam oldugunu anlarsın kolay gelsınn ... :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
süper anlatmışsın çakır.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Reklam sirketlerinde far karartma uyhulamasi 3m folyo ile yapiliyor hem basarili hem risksiz
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Ankara'da böyle bir yer bulursan bana yerini pm atar mısın?
|
|
![]() |
|
slnysf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
saol çakır kardeş:) ya haşim abi resimli çok güzel anlatmış.. ona iyice baktım sonra farı söktüm fön makinasıyla baya uraştım:) baktım banamısın demiyo:) sonra korktum biraz kırılır felan diye elimde kalacaktı:) geri taktım arabaya.. sadece açmak zor bana gerisini çok kolay yaparım.. nese geniş bi zaman da biraz zorlıcaz demekki:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |