![]() |
|
Debriyajdan gelen 2 boğum sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2011 Saat 00:22 |
arkadaşlar parmagınızda 3 boğum var dimi en üst orta ve alt.sanki debriyajımda 2 boğum varmış gibi acaba debriyaj setimi değişmesi gerek.yoksa telimi.mesela vites atıcam biraz basıyorum tık ediyor 2 boğuma geçiyor bunu kullanan herkes anlayamıyor çok nazik basıldığında anlaşılıyor bilgisi olan paylaşssın araç 145.00 binde..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de öyle bir durum vardı fakat debriyajdan sert çekerseniz ayağınızı o şekilde oluyordu. Yavaş çekerseniz normal kalması gereken yerde yani ortada duruyordu. Bir zaman sonra yukarıya atmaz oldu olması gerektiği gibi devam ediyor şimdi. Yavaş bırakmayı deneyin debriyaj pedalını sorun çıkartmayacaktır muhtemelen.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
eğer basarken oluyorsa tel ile ilgili bi sıkıntı olabilir
zamanında bi taunusum vardı motor arızası oldu tamirden sonra telde bi sıkıntı olmuş bi kaç kere tel koptu en son kendim teli alıp düzgünce taktım sorun kalmadı |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Bende olan daha tele baskı yapmadan nasıl ki elinizle pedalı durduğu yerden yukarı kaldırırsınız biraz kalkar geri bırakınca düşer, bu kaldırılınca düşmüyor orada sanki bir kat daha varmış gibi arada kalıyordu ve hafif bir ayak baskısıyla geri aşağıya iniyordu. Yay bir kat daha yukarıda çekili tutuyordu pedalı. Galiba arkadaşın dediği de böyle bir şey.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
aynen oyle dostum buna tam bir cevap alacagımız arkadaşlar olursa sevinirim |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
valla kardeşim aynısı bende de oluyordu sanki iki kademe varmış gibi.. debriyaja basıysun yarısına kadar normal iniyor biraz daha basınca sertleşiyor tık diye bi ses çıkıyordu.. meğer baskı balata bitmiş hatta kırılmak üzereymiş.. bence senin problemde aynı:)
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
balataları yeni değitirdim dostum ancak diskler çok incelmiş değişmesi gerek acaba ondanmı ki sorun
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |