![]() |
|
@ Emniyet Kemeri Takmazsak bu olur ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2011 Saat 23:52 |
http://www.facebook.com/video/video.php?v=170189516357817
emniyet kemeri %100 ÖNEMLİ arkadaşlar. araçtan dışarı çıkıyor mankenler fakat araç dışardada yakalarını bırakmıyor üstelerinden defalarca geçiyor.
|
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her şey bizim can güvenliğimiz için emniyet kemeride bizi hayatta tutmak için
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
allah kimsenin başına böyle bi kaza vermesin o yüzden herkez emniyet kemerlerini taksın ben takıyorum şahsen
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
allah korusun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah korusun cok tehlıkelı. hele bırde artık butun araclar aırbaglı. mıllet kemer ıkazını susturmak ıcın kemerı takıp oyle oturuyor veya sıstemı aldatmak ıcın bos kemer tokası kullanılıyor. olume davet cıkarılıyor...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bende hiç kemer alışkanlığı yok ya nasıl alışacagım bılmıyorum hep dıyorum takayım dıye aklıma gelırse anca :S
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
ee neymiş sloganımız.Emniyet kemeri bizi hayata bağlar.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
mutlak suretle emniyet kemeri takmamız lazım bence
çok kötü bir son |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
allah korusun. emniyet kemerini ihmal etmeyelim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Emniyet kemeri çok önemli mutlaka takılmalı.
Eğer emniyet kemeri bağlamıyorsak sırtımıza bir paraşüt çantası alalım :)
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
Çağrı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Bende Dün 307 aldım 2007 model bügün emniyet kemeri takmadım die 66 tl kitlediler =) Bunlarıda görünce takmak lazım
|
|
2007 307 Black
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
emniyet kemeri cok onemli, bu yeni araclardaki agirlik kontrollu emniyet kemeri uyarisida sahane. insan ister istemez takmak zorunda kalıyor.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Emniyet kemeri cok onemli. Bizde emniyet kemerini takmamak bir delikanlilikmis, deliyureklilikmis gibi sayildigi icin pek kimsenin taktigi yok. Oysaki tam tersine. |
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
emniyet kemeri aracın en önemli koruyucu ekipmanı ama çoğu zaman taklımıyor malasef...
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
ümitengin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ümitengin
Araba paramparça oluyor,içindekileri düşünün bide
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet çok önemli aslında. Biraz komik açıdan yaklaşacak olursak mesela geçen yolda giderken beyinsizin teki beni sinir etti. hemen durup dövmek için inecektim fakat kemer takılı olduğu için bırakmadı, kemeri sökene kadar adam da kaçtı. Peki ne oldu? adamın hayatı kurtuldu |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Benim arkada otururken ön yolcu koltuğunu kırmışlığım var koltuktakide camı kırdı bikaç ağrı dışında birşey olmadı çok şükür ama gerçekten faydalı
ben sadece otobana çıktığım zaman takıyorum en azından herkezin bunu yapması lazım. |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
aslında alışmak lazım biner binmez hemen takmak lazım
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
evet alışkanlık haline getirmek şart.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Güzel bir konu, Güncelleyip Hatırlatma yapmak istedim.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |