![]() |
|
PEUGEOT 307 İÇİN ORJİNAL ALARM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2011 Saat 17:50 |
arkadaşlar merhaba. peugeot 307 lerde orjinal alarm var fakat benim aracımda yok, taktırmayı düşünüyorum. aktif iriyılı aradım sordum 495 tl fiyat verdi. 307 1.6 xt aracım için orjinal alarm en uygun fiyata nerde bulabilirim yardımcı olurmusunuz. saygıları referans kodu 9671.6Nşimdiden ilginize teşekkürler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
500 tl alarm için çok biraz çok ve fuzuli gibigeldi :s kamerası olan bi market bakkal iş yeri gibi bişi varsa kamera gören yere parket daha sağlıklı olur :)
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
cok para gerek yok alarma derım ben
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
orjınal alarm derken exsta kumandası olmadan orjınal ahatarını bozmadan kullanılan alarmdanmı bahsedıyorsun..? ben 206 aracıma cenmax marka alarm taktırdım exsta kumandasız aracın kendı anahtarı ıle devreye gırebılen iç sensörlu bır alarm 200 tl ye taktırdım. sıren sesı olarak ıstendıgı taktırde korna bagatılabılıyor. gostepede yetkılı bayısınde taktırdım..orjınal gıbı oluyor.tavsiye edebılırım istersen detaylarını verebılırım..
Düzenleyen werty - 11 Ocak 2011 Saat 20:48 |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
arkadaşlar ilginize ve yorumlarınıza teşekkür ediyorum.
werty, benim orjinal alarmda hoşuma giden şey alarmın iki özelliği olması. bunlardan birisi sadece dış kitleme oluyor aracın içinde canlı hayvan olsa bile alarm sadece kapı açılınca çalıyor. bir diğeri ise tam kitleme oluyor yani hem kapı açıldığında hemde aracın içinde bulunan hacimdeki değişiklikler olduğunda çalıyor. ben yokken alarm çalmış ve susmuş ise aracın yanına geldiğimde ön konsoldaki düğmesi ışıkları yanıp söndürerek alarmın çaldığını bana haber veriyor. ayrıca dediğin gibi orjinal kumandası üzerinden oluyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |