![]() |
|
jant hakkında bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2011 Saat 23:21 |
güncel
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3.5 yay aşırı olur bence 5cm yeterli olur sana.
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
kaçlık yay kullanıym sence 3.5 yay basarmı arabayı leylek gıbı dursunda ıstemıorum orjinal gtı yukseklığı hosuma gıdıor ama bilemedım
|
|
![]() |
|
Dediğin gibi orjinal gti ayarında birşeyler yaptır. ama sakın aşırı derecede basma aracını kardeşim belli bir zaman sonra heryerinden ses gelmeye başlar çok sinir bozucu bir durum. konfor 0 seke seke gidiyoorsun yolda aslında işin olayı seke seke gitmekte ama ilk başlarda güzel geliyorda zaman geçtikçe sıkılıyorsun yeter diyorsun hem araba maffoluyor hemde senin cebin. ucuzada çıkamazsın işin içinden sonra. orjinal bi ayar attır tamamdır.
|
|
![]() |
|
yaw bu arabalarda oısmayınca guzel gelmıo gozume orjinal gtı ayarında ayarlatım o zaman arkayı bı sorun olmaz heralde. xs lerın on tarafı nasıl duruyor bılırsınız remen leylek gıbı bı cozum bulamadım.16 gtı jantı takmazsamda hıc bsy yapmam arabaya nasıl cıkcam bu ısten :) |
|
![]() |
|
4cm lik yay takacaksan arkaya max 1 kişi oturtabilirsin kardeşim. 2 kişi oturduğunda normalde sürtme yapmasa bile kasislerde ve bozuk yollarda lastiğini haşat edersin. ayrıca ön tarafı fazla alçaltmanı tavsiye etmem yaşadım biliyorum bende RC var hiç memnun kalmazsın
![]() |
|
![]() |
|
arkadaşlar 2000 model 206 xs araç var araca 16 45 205 orjinal peugeot gtı jantı takmayı dusunuorum bununla beraber fk 4 luk yay daha onceden kullanan arkadaslardan surtme problemı oluyormu onu öğrenmek ıstıorum genelde arabada arka tarafta 2 kısı oluyor acaba surme probleme yasarmıyım deneyımlı arkadaslardan yarım beklıorum ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |