![]() |
|
sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 Saat 14:58 |
ya ben aracı her çalıştırdığımda motordan farklı sesler geliyo =) o kadar takmayın bence yoksa ben günlük konu açmam lazım burda her gün yeni bir ses geliyor 1 dk sonra kesiliyor. soğuk motor olacak o kadar siz yatağınızdan kalktığınızda sabah hergün ııııııııyyyyyyyahhhh die mi geriliyosunuz bi gün ohhhhhhhhhhhhh bi gün hıyaaaaaaaaaaaaaa bi gün bööööööö diye kalkıyorsunuz saçma örnek oldu ama aynı şey sonuçta |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
v kayışı gibi sanki.
bendede vardı,kesildi bir süre sonra.artık gelmiyor.servise sormuştum.adamlar hemen kayışı değişelim falan diyorlar.sustu bisüre sonra. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
cermiki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
yardım yok mu arkadaşlar???????
|
|
![]() |
|
cermiki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
tak tak diye değil de sanki sürtünme sesi gibi.
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
sorununu biliyorum sanırım araçdan gelen ses tak tak tak tak diye geliyor dimi ? aynı aralıkalrda hani bir pervane dönüyor ve bi noktada aynı yere sürtüyoruş gibi ses çıkartıyor ve debriyaja bastığında sesi kesiyor ?
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
evet dizel |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
dizelmi araç
|
|
![]() |
|
2-3 dk falan çalıştırdım. ama kesilme olmadı. |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sürekli mi çıkardı yoksa ısınınca kestimi ? önemli bişey değil heralde |
|
![]() |
|
Arkadaşlar hepinize iyi günler. Adım İlker. Manisadan aranıza yeni katıldım. Bende 2006 model 64000 km 90 hp 307 var. Arabamı mahallemizdeki kazı çalışmaları sebebiyle 1 haftadır kullanmıyordum. Bugün havalar soğuk diye 5-10 dk. çalıştırmak istedim. arabayı çalıştırdım. ayağımı debriyajdan çekip rolantede biraz çalışsın dedim ama debriyajdan çekince garip sesler geldi. sizce bu neden olmuş olabilir. Engin deneyim ve tecrübelerinizle benbi aydınlatırsanız sevinirim. Herkese sorunsuz kazasız günler dileğiyle.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |