![]() |
|
206 jant öneri (Jantlar takıldı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 11:57 |
|
Merhabalar, Aracımda değişiklik yapmaya başlıyorum. Öncelikle lastik jant daha sonrada buna göre yay düşünüyorum. Bu konuda aracı fazla sürüngen yapmadan önce konforu bozmadan ve yakıt tüketimini etkilemeden lastik ile davlumbaz arasındaki mesafeyi kapatarak iyi bir görüntü elde etmeyi düşünüyorum.Lastik araştırmalarım sonucunda 185*55*15 gibi bir boyut ta karar kıldım. bunun sebebi de 0,2 gibi biz iz farkı olması ve nerdeyse orjinal lastiğin aynısını takmış oluyorum. bu da km sayacı ve tork bakımından aracın veriminin düşememesini sağlamak. tabi sizin vereceğiniz fikirlere göre başka lastikte deneyebilirim.
15" lastikte kullanabilileceğim jant ne olabilir ? Oem replika vs..
Daha sonra yay tavsiyelerinizide bekliyorum.
saygılarımla :)
yardımlarınız için teşekkürler gerçekten çok güzel oldular.
Düzenleyen mstfkrl - 17 Ocak 2011 Saat 21:07 |
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben 15'' Gti jantı ve 185*55*15 lastik kullanıyorum gayet memnunum. Jant olarak orjinal peugeot jatlarını öneririm Gti&quik jantları gibi. Yay olarak bende 4 cm FK var biraz sert ama güzel bir yaydır.
|
||
![]() |
||
|
15'' Challenger Replica olabilir.(Atlantis olarak da biliniyor sanırım) Görünüş itibariyle çok güzel janttır.
![]() Düzenleyen berkaygr - 08 Ocak 2011 Saat 12:47 |
||
![]() |
||
|
Düzenleyen mstfkrl - 08 Ocak 2011 Saat 13:21 |
||
![]() |
||
|
aracınızın yandan çekilmiş resmi varmı ?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-orjinal-206-gti-jant-takimi-34146781/detay
sen al derim bu jantları acil diyor fiyatta ufak birşeyler daha yapabilir. Lastikleride yeniymiş. |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tüh ankarada olsa ben düşünebilirdim
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
gti jant derim bende.
replikaya hiç bakma.orjinalciyim bende. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
bence 17 " jant kullanıcısı biri olarak 15 den büyük takmamanı ve orjinalden şaşmamanı öneriyorum. verdiğim linkteki jantı kaçırma bence.
|
||
![]() |
||
|
195OTE=GökhaN]bence 17 " jant kullanıcısı biri olarak 15 den büyük takmamanı ve orjinalden şaşmamanı öneriyorum. verdiğim linkteki jantı kaçırma bence. [/QUOTE]
fiyat pahalı değilmi acaba. birde 195*50*15 lastik var.
|
||
![]() |
||
|
fiyat yeni lastik için pahalı degil 14" 106 gti jantları lastikli 600 700 liraya satılıyor. bunun lastikleride yeniymiş fiyatı biraz daha düşürsün al.
yanak ölçüsüde 50 iyidir jantı gösterir. 15 " çelik jant için en ideal ölçü bence lastik ebatları. Düzenleyen GökhaN - 08 Ocak 2011 Saat 15:17 |
||
![]() |
||
|
lastiklerle beraber 1000 lira diyor şimdi görmeye gidiyorum kartala.
|
||
![]() |
||
|
Ben görmüştüm daha önce..
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
peugeot un o modeldeki orjinal çelik hantını tak kullan kardeş
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
Jantları gittim gördüm temizler. 206 gti jantlarında anlaştık lastiklerle birlikte alıyorum. Arkadaşın elinde apex 30 mm yay varmış onlarıda verecek. 30 mm yeterli olurmu dersiniz. bu lastik ebatı için (195*50*15 ) |
||
![]() |
||
|
bence olmaz. 5 cm eibach tak araba düşsün biraz yere |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
hayırlı olsun. kazasız belasız kullan.
![]() |
||
![]() |
||
|
ben bişey daha soracağım bu jantlara eski bijonlar olacakmı ?
|
||
![]() |
||
|
kısa gelebilir ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |