![]() |
|
yeni 206+ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 10:16 |
arkadaşlar bügün 206+ teslim alıyorum en kısa zamanda resimleri koyacam
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi hayırlı olsun bakalım,kazasız belasız :))
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Allah kaza bela vermesin.Bu arada güzel bir boya koruma yaptır.Tavsiyemdir nacizane.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
frt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Ben birçok sağlam yıkamacıyla konuştum ve hiçbiri boya korumanın gerçekten etkili olduğunu düşünmüyor, bunlardan biri de benim... (sonax vs hariç) düz oto yıkamalarda sakın ha sakın boya koruma yaptırmayın derim, paranıza yazık.
Hayırlı olsun bende de plus var. |
|
Diğer fotoğraflar için Google'da " 52 FR 383 " olarak aratabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı olsun resimleri bekliyoruz Kazasız Belasız Şimdiden :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı Uğurlu Olsun Kardeş..
Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim.. Fotoları atarsın artık... |
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
hayırlı olsun hangi bayiden alıyosun ? b.paşa değildir inş :)
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
hayırlı olsun kardeşim dizel benzin hangisini aldın
|
|
![]() |
|
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
bayrampaşa baykaralardan alıyorum hayırdır? :)
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
hayır hayır :) servis bölümüyle ilgili sıkıntılar çıkıyor orda sen hele bi aracını alda sonra bakıma götürüceğin zamanlarda bi konuşalım seninle :)
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Kesinlikle reserpin'e kstılıyorum :))) bu arada forumumuza bır plus daha katıldı bu guzel haber :)deseneze bulusmalardakı tek plus ben olmıcam artık :) Hayırlı ugurlu kazasız belasız kullanman dılegıyle...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
merhaba arkadaslar yeni üye oldum 206+ aldım kasım ayında xenon takmayı düsünüyorum takan varmı arabasına yada bi önerisi olan tskler
|
|
![]() |
|
ilk önce üyelerimizi tanıyalım konusu altında kendinizi tanıtın daha sonra arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacaktır |
|
![]() |
|
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallahh
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
hayırlı olsun kazasız beleız kullan
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
irfannica ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı irfannica
merhaba herkese öncelikle.
bende 2011 206+ aldım . güneşli mepa otomotivden aldım |
|
...iz...
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
yeni araçlarınız hayırlı olsun arkadaşlar kazasız belasız kullanın inşallah.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın ne kadara aldın dızelmı benzınlımı bu arada :)
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |