![]() |
|
tavan rengi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 Saat 10:36 |
slm arkadaşlar,
tavandaki güneş yanıklarından oluşan renk solmasına çözüm olarak ne yapılabilir ?? kaplama dışında...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pasta cile canlandırabilir herhalde. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
onu kendim denedim asma malesef olmuyor :( |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
boyama yada caron kaplama dışındaki tek kısmi çözüm pasta cila :) |
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşlar pasta cila yapılırsa daha kötü olur en güzel kaplatma olur diye düşünüyorum... öte yandan alıntı yaptığım bu mesajın ne anlatmak istediğini anlayamadım |
|
![]() |
|
ayter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
kaplama dısında yazmıssn ama baska bı cözümüde yok gibi.pasta cıla işe yarımıyor denedık
|
|
![]() |
|
aynen pasta cila hem işe yaramıyor hemde daha beter açıyor en güzeli bence kaplatma |
|
![]() |
|
Benim aracım metalik mavi. Benim aracımda da vardı. Boya koruma ile hallettik. sıfır gibi oluyor ama çok göze de batmıyor.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
o zaman en güzeli karbonfiber kaplama bence çok şık durur, zaten bu işlemi biçok kişi yaptrıyor güzel bi görüntü elde etmek için.. sakın boyatma derim..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cam filmi kaplat , cam tavan görünümlü olsun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
evet boyatmayı düşünmüyorum, en mantıklısı kaplama olucak sanırım aynı renkte aynaları da kaplatırım, tabi bu işlemleri artık yaza doğru düşünücem.. herkese teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |