![]() |
|
SONAX BOYA TEMİZLEME,KORUMA,PARLATMA 125 TL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 Saat 00:51 |
Ve bir kez daha GARANTİ MTV Kampanyası. Sadece car care sektörünün değil
tüm otomotiv sektörünün en uzun soluklu kampanyalarından birisi olan
GARANTİ MTV Kampanyası bir kez daha otomobilseverlerin beğenisine
sunuluyor.
Bu kampanya döneminde de Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni GARANTİ BANKASI internet şubesinden ya da paramatiklerden ödeyenler SONAX’ın tüm Dünya’da en çok talep edilen uygulaması SONAX Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulamasın da %50 indirim kazanıyor, otomobiller sadece 125 TL’ye pırıl pırıl oluyor. Long (Minibüs, SUV, Panelvan, E Sınıfı ve Üstü) araçlarda ise uygulama 156 TL’ya yapılacak. Üstelik uygulama yaptıran herkese TÜV onaylı TRAFİK SETİ hediye! Zift – Katran Temizleme Reçine Temizleme Kılcal Çizikleri Giderme Harelenmeleri Giderme Boya Parlatma Boya Koruma işlemlerinden oluşan SONAX Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma uygulaması ile otomobiliniz ilk günkü gibi… Kampanya 1 Ocak – 1 Mart 2011 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak için ödeme dekontunuz ile size en yakın SONAX Uygulama merkezine gitmeniz yeterli. İZMİRDE HANGİ SONAX PEKİ ARKADAŞLAR? YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI? Düzenleyen uruk33 - 07 Ocak 2011 Saat 00:52 |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harika bir promosyon bence
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Kısaca dış bakımı söylemişler aynı fiyata sponsorumuz İstanbul - Bostancı LLumar dada isteyenlere bakım yaptırtabilirim. Bakımlarda sadece Meguiars ürünleri kullanılmaktadır.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Valla ihtiyacı olan varsa yararlansın dedim.
Sonax istasyonunu iyi seçsin ama.hepsi aynı kalitede yapmıyormuş işini. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Würth'te 99TL'ye yapıyolar zaten..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
würth le sonax veya meguiars i kıyaslamak yersiz olur biraz
![]() |
|
![]() |
|
würth ü biliyorum ama boya koruma yaptıgını bilmiyordum.ama fiyatı güzelmiş.araştırmak lazım.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Babamın 307'yi götürmüştüm, memnun kalmıştım. Sahibinden'de ilan da varmış: |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
normalde bu işlem 250 liraya yapılyo yani ? Peki gerçekten faydasını görurmuyum..degermi yani bu paraya...
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel kampanya.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ben sıradan bir yıkamacıda yaptırdım. ama malzeme ve işkilik kaliteli idi. gayet iyi sonuç elde ettim. ben de 125 TL ödedim.
|
|
![]() |
|
zaten bu civarda fiyatlar.temiz bir iş isteniyorsa eğer.
sonax isteyenler içinse bu fırsat kaçmaz bence. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |