![]() |
|
Aracımı Yıkattım, Boya Kalktı!! Resimli |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2011 Saat 16:13 |
Herkese selamlar.
Bugün aracımı yıkattım. Tazyikli su ve fırçayı yiyince arka tamponda boya kalkması oldu. Gittim benzinliğin yönetimine adamlar sorumluluk almıyor. Her araç böyle yıkanıyor, birşey olmuyor diye cevapladılar. Lanet olsun öyle benzinliğe ya. Neyse ardından sanayiye gittim boya için 50TL istediler. 50TL verilir mi sizce? ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle gemiş olsun. aracın plastik aksamlarındaki boyalar zamanla güneşin, yağmurun suyun vs etkisiyle özelliğini yitirebiliyor vede atabiliyor. bu benzinlikde olmasa başka yerde olacaktı belkide. tabi adamların araca nasıl giriştiğini bilmem (: 50 tl çok istemişler bence hazır müşteri bulduk kazıklamaya çalışalım mantığına yatmışlar. biraz araştır daha uyguna yaptırmaya çalış. tekrar geçmiş olsun. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
geçmiş olaun kardeşim
demekki daha onceden tamponda boya yapılmıs
|
|
![]() |
|
Sağolun. Ya 3-4 kaporta boyacı dolaştım ama hepsi standart 50TL dedi.
Boya yok tamponda ama bagaja birşeyler koyup çıkarırken hafif çiziliyodu oraları sanırım ordan biyerden açıldı.
|
|
![]() |
|
gerek yok nazarlık olarak kalsın.cok 106 gordum hepsının aynı yerdekı boyası kalkıyor zamanla sorun olmaz ufacık sey bence
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
doğru diyosunuz öyle kalsa nazarlık olsun dicemde..bi açılan durmuyo zamanla büyüyo büyümeden hallet bence çünkü ikinci bi yıkamada iki katına çıkıcak orası...
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
orası reklamcılarda satılan güzel renk bir şeritle falan kapatılamaz mı ?
ralli bayrağı desenli vs..tabi ufak olcak.arma gibi bişeyle yani |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
acaba şeyden dolayıda olabilirmi . Mesela zamanında arka tamponundan hafifte olsa bir darbe almış olabilirsin ve gözle görülmeyecek kadar çatlaklar oluşmuş olabilir boya yüzeyinde. Üzerinden yaz ve kış geçincede ( soğuk sıcak ) boya kalkmıştır . Benimde ön tamponumda olmuştu bir taksi geri gelirken vurmuştu hasar yoktu ama 1,5-2 sene sonra boya attı . bende yaptırmadım öyle duruyor retuşladım sadece . Onartma boşuna 50 TL verip sanadiye retuş yapsınlar en fazla 5 -10 TL verirsin.
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
Rötuş nasıl yapılıyor ki?
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Quıklerde kronik tampon boya dökülmesi kronik. Bence çaresine bak giderek büyüyor boya atması... |
|
![]() |
|
bencede rütuşlamak en guzelı... zaten zamanla boya sertlesıyor ve catlayıp kalkmaya baslıyor...
|
|
![]() |
|
Kafama takılacak zaten ya yaptırıcam 2 hafta sonra, finallerim bir bitsin.
|
|
![]() |
|
zaten o kısım bakım gormedıkce tazzıklı su ıle arkadaslarında soyledıgı gıbı daha cok acılır.
|
|
![]() |
|
Ya bir de bu arkada bagaj açma kısmının ordaki logo silik. O parçayı bir yerde buldum 75TL idi. Daha ucuza nerde bulabilirim? Hazır kaportacıya girmişken onu da hallettirmek istiyorum..
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Retuşu arabanın aynı renginden fırca ile sürüyolar ince işçilikle . logo için bi fikrim yok
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Adamlar gerçekten tazzikli suyu vurunca boyan komple atmıyorsa onlarda suç yok, tamponunda kabaran yer atmış. 50 tl de uygun fiyat. kaç senelik araç olur o kadar takma kafana
![]() |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
dostum aracına boya koruma attır.onlar orada ince ayar geçer aynı renkte sprey boyayla boyarlar ustunede koruma bide pasta belli bile olmaz tecrübeeeeeee :)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Ya boya çıtır çıtır soyulmaya başladı, gittikçe büyüyor o bölge.
Aklıma quiksilver logosunu sticker şeklinde çıkarttırıp oraya yapıştırmak geldi, fakat ara ara sticker çıkartan copy center bulamadım. Aslında kafamda arka bagaj logosu için de peugeot logosu çıkarmak vardı, ikisini birden çıkarttıracaktım ama bulamadım.. Çıkarttıracağım logo: ![]() |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
plastik aksam üzerindeki boya zaten zamanla çatlama , dökülme vs. yapabiliyor , sacın üzerine atılan boya ile bir tutmamak da lazım. Arkadaşın dediği gibi farkedilmeyen kılcal çatlamalar sonrasıda dökülme olabilir şöyleki minübüsün biri benim tampona park ederken aracı yaslamış ve sabaha kadarda o şekilde kalmış tamponda dıştan bir şey gözükmesede çok dikkatli bakınca plastik yüzeydeki kılcal çatlaklat görülüyor ve zamanlada çatlaklardan dökülme yapmaya başlıyor.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
muratermis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratermis
daha önce boya atılan yerler basınçlı su ile yıkanınca bu gibi durumlar olabiliyor. bende daha büyük bir boya atması olmuştu, kaskonun mini dost onarımından para vermeden yaptırmıştım. bunun için arabayı bir iki günlüğüne verip beklemeye değmez.
bu arada eğer arabanızda bu gibi sonradan boyatılan yerler var ise bu gibi durumlara hazırlı olun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |