![]() |
|
Pegeout 206 Rolanti Sabahları düşüp stop ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
utopiast ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2011 Saat 14:08 |
Merhaba Arkadaşlar pegeout 206 xt 1.6 2000 model aracım var yeni aldım yanlız aracımda 1-2 aydır sorun cıktı. Aracım sabahları ve sogukken rolanti düşerek stop ediyor. gazdan ayagınızı çeker çekmez rolanti düşüp direk stop ediyor. aracıma aldıgımda sıfır BRC marka lpg taktırdım. fakat tüpe geçişlerde felan kesinlikle problem yok ama sabah benzinde calıştırdıgımda sürekli stop ediyor. sorun ne olabilir? |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
boğaz kelebeği değişecek benim arabanın eski sahibinde de bu problem olmuş, boğaz kelebeğini bi dene değiştirmeyi , ve yeni üyelerin kendilerini tanıtacakları bi bölüm var oraya konu aç kendini tanıt tamam.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arac oncelıkle bılgısayara baglayıp ıyıce bır kontrol edılmelı. ama bence gaz kelebegı bence kolay kolay bozulmaz. oncelıkle ustundekı sensorlerın bozulmasını beklerım ben. gaz kelebegı konum sensoru, dıs hava algılayıcı, kelebek ısıtıcısı, rolantı valfı vs gıbı...
pekı motor sıcakken benzınde yıne yapıyormu? yoksa sadece sogukken mı bunu yapıyor?
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
rolantiyi sağlayan bir elektornik parça var belki ondan dolayıda olabilir .
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
önce kendimizi tanıtalım
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
benimde aynı sorunum var 2001 benzinli otomatik vites sabahları calısırken rölantide gaz vermedimmi titreyip stop ediyor ve vitesi hareket icin d veya 3e aldıgımda direk stop ediyor nedenini bende bulamadım :(((((
|
|
![]() |
|
kasirga85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
arkadaşlar, bizim partnerde farklı bir problem var, ilk çalıştığında rölanti devri 1000 devirdeyken daha sonra 1000 in üstüne çıkıyor, neden olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |