![]() |
|
306 arka silcek motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
favourite ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı favourite
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 22:56 |
Forumu araştırdım fakat bulamadım. Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim sorunum 306 arka silecek sürekli çalışıyor. frene bastığımda sinyallerde flaşörde arka cam resistansını açtığımda kısada arabanın herhangi bir yerine dokunduğumda sürekli çalışıyor. Şase falan dediler 2 tane elektrikçiye gösterdim bulamadılar. Değiştirmek gerekirse yenisi ne kadar bi bilgisi olan var mı ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence sen motoru değiştirmeden ustayı değiştir. motor elektrik olmadan çalışmaz. diğer şeyleri çalıştıracak düğmeleri kullandığında silecek çalışıyorsa elektrik sisteminde sıkıntı vardır. motor değiştirmekle çözemezsin bunu.
|
|
![]() |
|
bende katılıyorum... sonucta bır yerden motora elektrık gıdıyor. motor bozuk olsa motor degıstırılır. calısan saglam motoru degıstırmenın sana bır faydası olacagını dusunmuyorum...
|
|
![]() |
|
favourite ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı favourite
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyorum fakat motor içine su kaçmış olup nemden yapabilir mi sensör falan olayı var mıdır.
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
takilan yada temas eden bir yer olabilir
tam tersine benimde arka silecek calismiyo su fiskirtiyo ama silecek i cevirmiyo |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
oncelıkle elektrık gıdıp gıtmedıgını bır kontrol etmelısın. elektrık gelıyorsa roleye bakmalısın. role saglamsa motorda sorun olabılır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |