![]() |
|
debriyaj baskı balata |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 01:30 |
herkeze selam. arkadaşlar benim arabam peugeot 307 1.4 hdi 2005 model 95000 km de arabamın debriyaj baskı balatasını daha hiç değiştirmedim. kalkışta titrem yapıyor birazda fazla yakıt tüketmeye başladı şehir içi 0.26 kuruş falan yakıyor km de. baskı balata değiştirsem yakıta ve arabanın çekişine faydası olrmu. şimdiden herkeze teşekkürler.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çekişde olurda yakıt'tı bilmem
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çekişte faydasını görürsün yakıttada çok az faydasını görürsün fakt istersen filtreleri kontrol et eminim onlarda eski olduğu için yakıtı sarfiyatını artırıyor
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
enjektörler ve filtreleri değiştirin yakıttada fark görürsünüz ama baskı balata çok bişey değiştirmez kullanmanızla alakalı bişey yani |
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
ben zaten yağ bakımını 10000 de bir yetkili serviste yaptırırım.hava filtresini kendim 5000 de bir değiştiririm. ama 30000 km falan oldu mazot filtresini değiştirmedim onla ilgili olabirimi acaba. enjektörler 70000 km de sulu mazot yüzünden değişti mazot pompası tamir oldu.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
adilpeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: yedek parça Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adilpeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj değiştirince titreme olayı biter,ve araç zorlandığı içinde fazla yakıyor o sorunda azalır..ama arkadaşların dediği gibi dizel araçlarda filtreler çok önemli orijinallerini ve tam zamanında değişimini yapmak gerekir
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
95000 km ye kadar hiç set değişmediğine eminmisin debriyaj olarak
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
bizde 85 bin civarında değiştirdik
|
|
![]() |
|
abicim benim araba 90 binde baskı balata değişti
|
|
![]() |
|
gerçekten hiç değiştirmedim sıfır km den beri kendim kllanıyorum ama kaydırma falanda yok sadece titreme var çekiş düşüklüğü va fazla yakıt birde yukarıda kavrama okadar. peki değiştiren arkadaşlar şikayetleri neydi yazabilirlermi.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kavrama yukarıdaysa debrıyaj sonlarında olabılır...
|
|
![]() |
|
yukarıda ve sert debriyaj. bugün birşey dikkatimi çekti bilmiyorm debriyajdanmı araba 2. viteste 2500 devirlerde falan bağırıyor fakat istenilen hızda değil. tahminim yaza doğr değiştircem baskı balatayı |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
beni arabada bagırıor ama gitmiyor gibi yani 3500-4000 devir 5 viteste hala vites istiyor 1.9 dizel partner neden acaba
|
|
![]() |
|
kasirga85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
bizim parnerde ilk zamanlarda debriyaj oldukça yumuşak ve kavrama güzeldi, şimdi debriyaja basarken tuhaf bi his veriyor ayağa, ve biraz yukarıda , acaba debriyaj set mi değiştirmek lazım ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |