![]() |
|
Ön panjur nasıl sökülür? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2011 Saat 15:07 |
Pejo 206 arabamın farl altlarına led şerit dolanıcam bu yüzden ön panjuru söküp ledleri yapıştırdıktan sonra tekrar takıcam ama panjurun klipslerini kırmadan söküp takmanın pratik bi yolu varmıdır?
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım yoktur. :)
Şaka bir tarafa benim görüşüm yapmaman yönünde.Hoş durmaz.Ama zevk meselesi tabiki.. Ben bilmiyorum ama yardımcı olan çıkacaktır. Kolay gelsin. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bencede yapma o serıt ledlerden berbat gorunuyor aracın onu. her yere ısık sacıyorsun el fenerı gıbı
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
logonun üst tarafında 4 tane klips var ortalarını yukarı kaldırıp al altlarınında vidaları olacak, onlarıda söktümü gelmesi lazım.
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
logonun üstünde kaput altında kalan siyah kısımda birkaç tane sekman var onları çıkart daha sonra ön panjurun sağ ve sol çamurluğa bağlandığı yeri tornvidayla yavaşça kaldır çok zorlnmadan çıkacaktır.. Ama bende katılıyorum arkadaşlara o led seritler çok kötü duruyor bnencede yapma.. Al fk angelları tak..
Düzenleyen 206xt - 04 Ocak 2011 Saat 21:22 |
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
bencede yapmaman en güzeli.hatta forumda bir arkadaşta vardı aracı aldıgında üzerindeymiş fotosunu paylaşmıstı hiç hoş gözükmuyordu.yinede zevk meselesi tabi
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Söylediklerinizden sonra takmamaya karar verdim arkadaşlar.Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim. :)
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sakın yapmaaa :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |