![]() |
|
Hangi hiz indexi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 Saat 11:36 |
Merhaba arkadaslar,
Aracimin lastikleri eskidi. Bu konuda iki sorum olacak.
1. Genelde forumda Michelin Energy Saver ya da Bridgestone Turanza onerilmis. Ben de bunlardan birine gidecegim. Peki hangi hiz indeksi. Cok fiyat farki olmuyor aralarinda ama V mi H mi ya da baskasi mi? Benim yapacagim hiz max 120 dir cunku kurallar boyle burada. Kurallari cigneyemem. Oneriniz nedir bu konuda?
2. Kista olmamiza ragmen yaz lastigi almayi dusunuyorum cunku kis lastigi diyince aklima hep kar buz geliyor ki o durumda yola cikmam. Ancak bulundugum ulkede yazlari kavurucu sicak olmuyor, genelde yagmur cok oluyor. Kar bu sene cok var ama genelde cok olmuyor. Sizce yaz lastigi almakta dogru mu dusunuyorum?
Not: Baska lastikte onerebilirsiniz. Hicbir bilgim yok bu konuda.
Simdiden tesekkurler. Düzenleyen koliva - 03 Ocak 2011 Saat 11:37 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
T lastik 190 km, H lastık ıse 210 km hıza kadardır. ama sen bu hızlara ulasmayacagın ıcın herhangı bır sorun yasamazsın. ama bence 4 mevsım turu bır lastık kullansan daha ıyı olur. cunku yılın genelınde yagıs oldugundan 4 mevsım lastık yaz lastıgıne gore daha basarılı olacagını dusunuyorum...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Soruyu yazarken dedim icimden cecoli gelir cevap verir hemen diye :) Hocam cevabin icin tesekkurler ama 4 mevsim lastik yok burada![]() |
|
![]() |
|
rıca ederım ne demek... 4 mevsım lastık olmadıgından emınmısın sen??? ayrıca senın olcun nedır? 205 55 16 mı yoksa 195 55 15 mı? gercı her ıkısıde olsada T lastık yok sanıyorum ama emın degılım... |
|
![]() |
|
Benimki 195/65/15.
Burada bu lastik isleri soyle yuruyor. Online satis yapan bi websitesi var ve onun anlasmali oldugu montaj yerleri var. Sen online aliyosun ve teslimat yerini bu montaj yerlerinden birine veriyosun, muhtemelen en yakin olani. Sonra lastiklerin gelince seni ariyolar gidiyosun taktiriyosun. Bu siteye baktim ve hic 4 sezon yoktu.
|
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() |
|
![]() |
|
arkadasım adam belcıkada yaa :)))) dıkkat etmedın herhalde...
|
|
![]() |
|
aldehit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Hız sınıfı H alırsan kafan rahat olur ama çok fiyat farkı varsa T de alabilirsin. Islak zemindeki performansı nedeniyle Bridgestone Turanza ER300 öneririm.
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim. GoodYear Efficient Grip aldim. Simdilik memnunum. H sinifi aldim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |