![]() |
|
bugün ne kadar çok forumda doğum günü varmış :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 10:26 |
|
dikkatimi çektide forumda bugün doğum günü olanları görünce toplu halde hepsinin doğum günü kutlu olsun demek istedim :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Onlarının çoğunu gerçek olmadığına iddiaya girebilirim
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|
evet cogu gercek degil
|
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
|
Benimki orjinal ®
:) Düzenleyen 3rkans - 01 Ocak 2011 Saat 13:29 |
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
doğum günün kutlu olsun ozaman
![]() |
||
![]() |
||
|
bende öyle tahmin ediyorum uğraşmamak için olmuş olabilir ama gerçekten doğum günü olan arkadaşlara Allah herşeyi gönlünüze göre versin demek istiyorum olmayanlar içinde bu bir vesile olsun yeni yılla beraber tüm umutlar hayatımızda ışıl ışıl parlasın ve hep sağlıklı,mutlu,bol ve hayırlı kazançlı sıkıntısız kazasız belasız yıllların başlangıcı olsun bizim için doğumgünleri herzaman kinden mutlu olsun arkadaşlarımın sevdikleriyle beraber nice yıllar geçirmesi dileğiyle puegeotturkey ailesinin o kocaman ailenin doğumgünü kutlu olsun :))) |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
srad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Foruma biraz önce üye oldum ama benim bilgilerim tamamı ile doğru.Bu konuda samimiyetime güvene bilirsiniz.31 aralık doğumlu herkez sanırım 01 yazıyor neyse.uzun zamandan beri böyle bir foruma üye olmamıştım umarım burdaki arkadaşlardan güzel bilgi alışverişlerinde bulunabiliriz.
Ankaradan Turgay ben bu kadar deneyimli üye içinde yeni olmaktan da gurur duyduğumu bilmenizi isterim.
|
||
![]() |
||
|
hoşgeldin turgay keyifli forumlar evet bu forumda maşşallah iyi arkadaşlık samimi ilişkiler vardır
bu arada doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
harbiden bugün doğum günü olan ne çok kişi varmış
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
srad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Arkadaşlar teşekkür ederim hepinizin yeni yılı kutlu olsun, İşim gereği şu anda çalışıyorum ve imkan buldukca yorumlara bakıyorum bağzı konularda kafam karıştı;
Yeni aracımı pazartesi günü teslim alacağım.İnşallah.Bu aracın beyaz rengini bula bilmek için oldukça çok uğraştım.Ben bu araca kartel koruması taktırtmıyorum önemli olmadığını düşünüyorum.Sanırım plastik bir koruması fabrika çıkışı varmış zaten.Aracım 206+ Envy (forumlara baktıkça da bir çok şeyi öğreniyorum) Aracıma yakışır bir jant almak istiyorum ancak bu seçimi yaparken aracın kasislerde veya bozuk bir yolda rahatsızlık vermesinide istemiyorum.Bundan önce aslan parçası bir 106 yı 4 sene kullandığım için yanlış jant veya lastik seçiminin sorun yarata bileceğini biliyorum.sağolsun başka bir arkadaşım tavsiyede bulunmuş bile kurcalıyorum ve bağzı işlemleri aracı alır almaz yapmak istiyorum.Ancak elimden geldiğince yay falan işine girmek istemiyorum.Heves işte
![]() Bu arada benim kendi uzmanlık alanım beyaz eşya ve elektronik(lcd-Led tv gibi)bu konularda yardımcı olabileceğim birşeyler varsa elimden gelşdiğince yardımcı olabilirim.Hepinize iyi yıllar |
||
![]() |
||
|
epınızın dogum gununu kutlarım beyaaa...
|
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
|
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |