Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bugün ne kadar çok forumda doğum günü varmış :)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11976
Tarih: 20 Temmuz 2025 Saat 16:19
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: bugün ne kadar çok forumda doğum günü varmış :)
Mesajı Yazan: Sinan
Konu: bugün ne kadar çok forumda doğum günü varmış :)
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 10:26
dikkatimi çektide forumda bugün doğum günü olanları görünce toplu halde hepsinin doğum günü kutlu olsun demek istedim :)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 10:28
Orjinalini yazan: Sinan Sinan Yazdı:

dikkatimi çektide forumda bugün doğum günü olanları görünce toplu halde hepsinin doğum günü kutlu olsun demek istedim :)
++++++ al bendende bi okadar ... mutlu yıllarr

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 12:08
Onlarının çoğunu gerçek olmadığına iddiaya girebilirim Sırıtma üye kaydında uğraşmamak için direk 01.01.. girmişlerdir Sırıtma

Mesajı Yazan: Sinan
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 12:11
evet cogu gercek degil

Mesajı Yazan: 3rkans
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 13:29
Benimki orjinal ®
:)

-------------
206 X-line the Orginal
Mersin

Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 14:08
Orjinalini yazan: 3rkans 3rkans Yazdı:

Benimki orjinal ®
doğum günün kutlu olsun ozaman Embarrassed

Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 15:30

bende öyle tahmin ediyorum uğraşmamak için olmuş olabilir ama gerçekten doğum günü olan arkadaşlara Allah herşeyi gönlünüze göre versin demek istiyorum olmayanlar içinde bu bir vesile olsun

yeni yılla beraber tüm umutlar hayatımızda ışıl ışıl parlasın ve hep sağlıklı,mutlu,bol ve hayırlı kazançlı sıkıntısız kazasız belasız yıllların başlangıcı olsun bizim için
doğumgünleri herzaman kinden mutlu olsun arkadaşlarımın sevdikleriyle beraber nice yıllar geçirmesi dileğiyle
puegeotturkey ailesinin o kocaman ailenin doğumgünü kutlu olsun
:)))

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 17:36
aynen allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: srad
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 17:53
Orjinalini yazan: 307P 307P Yazdı:

Onlarının çoğunu gerçek olmadığına iddiaya girebilirim Sırıtma üye kaydında uğraşmamak için direk 01.01.. girmişlerdir Sırıtma
  Arkadaşlar Merhaba;
Foruma biraz önce üye oldum ama benim bilgilerim tamamı ile doğru.Bu konuda samimiyetime güvene bilirsiniz.31 aralık doğumlu herkez sanırım 01 yazıyor neyse.uzun zamandan beri böyle bir foruma üye olmamıştım umarım burdaki arkadaşlardan güzel bilgi alışverişlerinde bulunabiliriz.

Ankaradan Turgay ben bu kadar deneyimli üye içinde yeni olmaktan da gurur duyduğumu bilmenizi isterim.

Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 18:09
hoşgeldin turgay keyifli forumlar evet bu forumda maşşallah iyi arkadaşlık samimi ilişkiler vardır
bu arada doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere

Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 19:01
Beer güsel yaşlara kankaa iiki dogdun iiki geldin :)))

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 19:12
harbiden bugün doğum günü olan ne çok kişi varmış Sırıtma

-------------

Mesajı Yazan: srad
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 19:26

Arkadaşlar teşekkür ederim hepinizin yeni yılı kutlu olsun,

İşim gereği şu anda çalışıyorum ve imkan buldukca yorumlara bakıyorum bağzı konularda kafam  karıştı;

Yeni aracımı pazartesi günü teslim alacağım.İnşallah.Bu aracın beyaz rengini bula bilmek için oldukça çok uğraştım.Ben bu araca kartel koruması taktırtmıyorum önemli olmadığını düşünüyorum.Sanırım plastik bir koruması fabrika çıkışı varmış zaten.Aracım 206+ Envy (forumlara baktıkça da bir çok şeyi öğreniyorum)
Aracıma yakışır bir jant almak istiyorum ancak bu seçimi yaparken aracın kasislerde veya bozuk bir yolda rahatsızlık vermesinide istemiyorum.Bundan önce aslan parçası bir 106 yı 4 sene kullandığım için yanlış jant veya lastik seçiminin sorun yarata bileceğini biliyorum.sağolsun başka bir arkadaşım tavsiyede bulunmuş bile kurcalıyorum ve bağzı işlemleri aracı alır almaz yapmak istiyorum.Ancak elimden geldiğince yay falan işine girmek istemiyorum.Heves işteSırıtmaBana vereceğiniz bilgilerin önemli olduğunu bilmenizi isterim.Konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Bu arada benim kendi uzmanlık alanım beyaz eşya ve elektronik(lcd-Led tv gibi)bu konularda yardımcı olabileceğim birşeyler varsa elimden gelşdiğince yardımcı olabilirim.Hepinize iyi yıllar

Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 19:52
epınızın dogum gununu kutlarım beyaaa...

Mesajı Yazan: 3rkans
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2011 Saat 21:00
Orjinalini yazan: gokayy gokayy Yazdı:

Orjinalini yazan: 3rkans 3rkans Yazdı:

Benimki orjinal ®
doğum günün kutlu olsun ozaman Embarrassed
Çok teşkler arklar iiyi dilekleriniz için.Hepimiz için hayırlı bir yıl diliyorum bende.

-------------
206 X-line the Orginal
Mersin

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net