![]() |
|
307 orjinal park sensörü yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 03:48 |
yedek parçacıda vardır.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş bunlarda yada şöyle diyim 307 sw lerde (sanırım premium deniliyo) park sensörü fabrika çıkışlı yani şekilli bişey o gösterdiğim oval gibi halkalardan 4 tane bunlar zaten tambona gömülü yani tamponun içinden ulaşabiliyosun...
bak şimdi birinci resim fabrika çıkışlı park sensörlü orjinal yani sonradan yakılan yuvarlak siyah olanlardan değil 2 resimdemde yine ayni model ama fabrika çıkışlı olmayan yani park sönsörsüz olan ![]() Uploaded with ImageShack.us işte bana bu kapaklardan sağ tarafta olanı lazım öyleki serviste bunların birbirine uymadığını bile söylediler ama bence olur heralde değişik bi parça zaten tırnaklı faln her neyse ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu orjinal mi kardeş ben anlamadım obeyinleri nasıl çalıyorlar benim araçta tamponun içine gömülü kapak ta yok sensörlerde gömülü tampona beyinlere ulaşmak içinde bagajı açman gerek bu nasıl sensör ben pek anlamadım
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
zaten park sensörü fabrika çıkışli sırf kapağa 80 lira istediler beyinlerler falan bi dünya para beyinler şimdilik çok önemli değil ama en azından kapak bulunabilir diye bi umut yazdım buraya...yani aksesuarcıda yok.. ya servisten sıfırı alınacak yada çıkma bi yerlerden denk gelirse ne ala
yinede saolsın |
|
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş aldığın yere sor yada aksesuarcılara bak
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ekteki parçayı bulmama yardımcı olursanız sevinir.. ayrıca bu kapakların içindeki beyinler 2 adet ihtiyacım var ama öncelikli olarak bu kapak lazım onun yeri boş ve ordaki delik hiç hoşuma gitmiyo |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |