![]() |
|
307 silecek boyutu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 19:11 |
selam.307 lerin silecek boyutu nedr acaba.24 mm 22 mm yazan vardı hangisi acaba..birde bu silecekler kolay takılıyomu yani dışardan aldığımızda kendimiz takabiliyormuyuz?teşşkrler
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onu bilmiyorum ama şunu söylemek istedim piyasadaki passat olsun audi olsun en iyi silecek Peugeot larda camda hiç su izi bırakmıyor diğerleri 2 kolda aynı yöne hareket ettiğ için geri gelirken cama su sıçratıyor tekrar ama 307 lerinde dışdan içöe girip çıktığı için tertemiz yapıyor HELAL OLSUN PEUGEOT'uma =) |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
65-70 santim heralde
yenileri takması kolay ama eskileri çıkarması zor;)
geçenlerde netten toplam 7 liraya kargosu da içinde(10x15x100cm lik kutuyla gönderdiler) inwels marka aldım.bedavadan da ucuz sanki
yalnız cam az ıslakken gıcırtı yapıyor buraların soğuğundan gevvredi sanırım ama ıslakken çok güzel siliyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |