![]() |
|
vize yardımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 23:35 |
çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaten motor numarasını bulamıyorlar,aradıklarınıda görmedim hiç ve hafif kusurlu geçiyor araç
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
yok dostum o kadar bakmazlar senin kafan rahat olsun..ki öyle deseler bile 2 hakkın var yaptır gel derler.yürüyeninde fren disklerin kampanalar sızan bişey yoksa kafan rahat olsun he bide aracın altını yıkatmayı unutma kıl birisi git yıkat gel diyebiliyor...
Düzenleyen GiTaRRa - 31 Aralık 2010 Saat 21:44 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
ya bide motor numarasını hiçbir yerde bulamadım bu adamlar nasıl bulıcaklar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
camlara bakmazlar kardeş frenlere lastiklere , parklara ,stoplara,farlara,sileceklere ve alt takıma birde emniyet kemerlerine bakıyorlar cam kumandalarıyla işleri yok onların merak etme zaten geçemessen bir hakkın daha var merak etme geçersin
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bugün muayeneye girdim camlarla uğraştıklarını görmedim şahsen önce frenlere sonra sinyallere sonra aracın altına , kaputu açıp motora en sonda far ayarına bakıp çıkardılar.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar pazartesi vizeye giricem aracım 307 şöför kapısı cam düğmelerim arızalı 175 tl dediler param yok yaptıramadım acaba vizede sorun olurmu diğer camlar inip kalkıyor şöför tarafı kumandası bozuk. ilgilenirseniz teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |