![]() |
|
307 Ses Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratta_firarda ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2010 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratta_firarda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 10:39 |
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
İSİM :Murat KILIÇ
ARAÇ : 2004 307 XT Premium 5 kapı
HOBİ :Mod. Ses Sistemi ve Amatör Telsizcilik ile Uğraşıyorum ( TB1N )
MESLEK : Sivil Savunma Amiriyim.
NERDEN DUYDUM : 307 almadan önce bu siteyi ve buna benzer siteleri inceledim ama aklıma en cok yatan site burası oldu.
Kan Gurubum A+
BURÇ : İkizler
TAKIM :Tabiki Beşiktaşlıyım.
İL : Tekirdağlıyım.
Gelelim soruya.....
yeni aldığım 307 aracıma ses sistemi yaptırmak istiyorum ama 300 - 500 tl tutarındakilerden değil profesyonel düşünüyorum. daha önceki aracımda ses sistemi olduğundan alışkanlık gereği müziği ciğerlerinde hissetmesinden yanayım. bu konu ile alakalı olarak bu işi yapan - yaptıran herkesten yardım bekliyorum. hatta msn üzerinden yada burdan resimle bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. Ancak KAMASONİC - SUNNY - JAMESON vs. tarzındaki önerileri istemiyorum. yardıncı olan arkadaşlara ve site yöneticilerine şimdiden teşekkürederim......
|
|
PeUgEoT YaŞaM TaRzIdIr...
VaZgEÇiLmEz...... |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ana ünite olarak pioneer den şaşma kardeş.
yüksek sesi her türlü tesisatta bulursun ama cam gibi netlik arıyorsan, aranan kan pioneerdır. hı-voltage serileri süper |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
bu arada orjinal pioneer almalısın, ufak bi aparat ile kumanda kolunu aktif edebilirsin. sonu 00 ile bitenler yani
![]() (bu modellerin arkasında w/r çıkışı olur) |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
pionner teyp jbl mono amfi kicker 38cm woffer jbl stereo amfi jbl veya pionner 460 watt oval hoparlor :) bıde pionner mid takım alırsın on numara ses alırsın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
hepsi güzelde arabaya yazık ya,heryeri sallar bunlar.
2 kanal mono anfi 25 cm.lik kicker sub beslemek için. teybin çıkışlarını ise arabanın orjinal soketine bağla. keyfine bak ;) bu kadarı bile insanı tatmin eder ![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
profosynel dusunuyorsan 2 bın tl yı gozden cıkartman hatta daha fazlası gıder ..
ıkı adat 30 cm DD bass bunları kaldıracak amfı ve yeterlı akü :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hoş Geldin Keyifli Forumlar dilerim.
|
|
![]() |
|
ertuningsound ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertuningsound
![]() ![]() ![]() ![]() |
sagolunda msjlarımız siliniyor moderatorler tarafından sanırım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |