|
İNCE STEPNE (istetme) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
dikhoron
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 09:12 |
arkadaşlar LPG taktırdım 3-5 ay önce .. stepne dışarı çıkınca bagajda yer kalmadı .. aracımın lastikleri 205-55-16 ebatında .. bu ebata göre uygun ince stepne arıyorum .. motorsiklet lastiğine benziyo ya onlardan .. yardımcı olacak var mı ?_? ama uygun fiyat olmasına bakıyorum .. |
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o aradıgın jantı 15" olarakta alabılırsın. zaten 16" sını zor bulursun...
|
|
dikhoron
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o halde şöyle diyelim bijonlara uygun olsun :-D)))))
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
dikhoron
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
205 55 16 ya hangi ince stepne uyar ki bana söyleyebilecek olan var mı ona göre bileyim ebatı .. mesela 165 80 15 uyar mı ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4x108 bijon dizilimi olması gerek.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimde 307'im için aynı sorun var lastik ebatlarım 195/65/15 ince stepne arııyorum ama hiç biryerde bulamadım bir türlü
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben yazın baktımda 170 lira idi bana pahalı geldi lpgcide deri kılıf verdi bagajda temiz bi şekilde duruyor şehiriçi sorun değilde uzun yolda yanıma almıyorum sprey ve kompresörüm var lastik yarılmadıkça yolda kalmam evelallah |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
165.80.15 dıye bır lastık olcusu yok... ama ınce stepne bulman zor en guzelı baho gıbı yapman...
benım yedek lastıgım yanımda olmasına ragmen pompa ve tup tasıyorum... su ana kadar hıc lastık sokmedım... 1 kere arka lastıgıme cıvı batmıs lastık yere ınmıs. hemen cıkardım pompamı sısırıp lastıkcıye gıttım. sokme takma ıscılıgı yok mıs gıbı. tavsıye ederım... lastıgıde yarmamaya dıkkat etmek lazım yanı :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bıldıgım kadarıyla fordların bujon aralıgı bızımkıne uygun. ayrıca sanıyorum kı yenı kasa focusların orjınal yedek lastıgı ınce tıpten. cunku bır ara hb focus a lpg takılırken deposuna bakmıstımda yarısı anca yuvaya oturmus. nedenını sorunca bunların yedek lastık ınce oldugundan yuvasıda ınce demıslerdı...
|
|
selfat8
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-aksesuar-ekipman-ford-mondeo-focus-ince-istepne-kucuk-yedek-lastik/detay?
burayı arıyorsun lastigin adrese teslim geliyor on numara istedigin ebat
|
|
m.demirhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı m.demirhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
m
Düzenleyen m.demirhan - 20 Mayıs 2015 Saat 16:50 |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307'ler için ince stepne nekadar?
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
m.demirhan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı m.demirhan
|
???? Düzenleyen m.demirhan - 02 Mart 2011 Saat 19:43 |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anlaşıldı senin niyetim reklam yapmak, zaten kendinide tanıtmamışsın bile. yöneticiler seninle ilgilenecektir merak etme (: |
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok yazınca bir şey mi olacağını sanıyorsun?
İstediğin kadar yaz. Kimse böyle reklam kokan hareketleri dikkate almaz. Özellikle bu forumda peşinen söyleyeyim numaranı ilk mesajında vermişsin tam arayacaktım ikinci mesajını gördüm. Kusura bakma aramaktan vazgeçtim. Aferin sana. Çok yaz iyi reklam olur devam et.
|
|
m.demirhan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı m.demirhan
|
paylaşım kaldırıldı
Düzenleyen m.demirhan - 20 Mayıs 2015 Saat 16:51 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
reklam kokan hareketler bunlar... :))
|
|
m.demirhan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı m.demirhan
|
paylaşımı kaldırdım
Düzenleyen m.demirhan - 20 Mayıs 2015 Saat 16:53 |
|
m.demirhan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı m.demirhan
|
kaldırıldı
Düzenleyen m.demirhan - 20 Mayıs 2015 Saat 18:27 |
|
m.demirhan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı m.demirhan
|
kaldırıldı
Düzenleyen m.demirhan - 20 Mayıs 2015 Saat 18:28 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |