![]() |
|
307 lpg için yardım...2, konu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 22:49 |
herkeze iyi akşamlar 2004 307 sw aracım var üzerinde romano sıralı lpg takılı
aracı bundan 2 yıl önce aldım geçen yıla kadar lpg de sorunsuz bindiğim araç ne olduysa titreme gaz yememe çekiş zorluğu arıza lambasının yanması vs vs. gibi sorunlara boğuldum.... konyada bu romano nun servisi malesef yok anlayanda kimse yok kime gittiysem Peugeot larda lpg sorun çıkarır biz bakamayız bu tarz sorunlar geçmez falan filan kimse uğraşmadı kısacası....servisteki periyodik bakımlarının ardında bi kaç gün bu sorun geçiyo ancak yine programlanmış gibi tekrar oluyo.... genel formlarda yaptığım araştırmalarda bu konuyla ilgili çeşitli çözümler anlatılmış ben hepsini tek tek yazıcam fakat çoğunda yine aynı şeyler tekrarlanmış.... ÇÖZÜMLER ŞU ŞEKİLDE: 1-BOBİN DEĞİŞİMİ 2-BOĞAZ KELEBEĞİ TEMİZLİĞİ 3-ENJEKTÖR TEMİZLİĞİ 4-OKSİJEN SONDASI DEĞİŞİMİ 5-LAMBDA SENSÖRLERİNİN DEĞİŞİMİ(2 ADETMİŞ BİRİ ARIZALI OLURMUŞ) 6-HAVA FİLİTRESİNE GİDEN Bİ FİLİTRE DAHA VARMIŞKUÇUK YUVARLAKMIŞ BUNUN TEMİZLENMESİ (PEK ANLAMADIM AMA) 7-95 OKTAN BENZİN KULLANILMASI GEREKTİĞİ 8-BU HATALAR ALINIYOSA BENZİNCİNİN DEĞİŞTİRLMESİ 9-EGSOZ BASINÇ MÜŞÜRÜNÜN DEĞİŞİMİ 10-MANİFOT ÜZERİNDEKİ 4 KABLOYA BAĞLI OLAN MÜŞÜR DEĞİŞİMİ 11-BENZİNİ ÇEYREK DEPONUN ÜZERİNDE TUTMANIN GEREKTİĞİNİ 12-ARAÇ YAZILIMININ GÜNCELEREK ARIZANIN TAMAMEN BEYİNDEN SİLİNMESİ 13-BUNLARIN ÇOĞUNUN GEREKSİZ OLUP İYİ BİR USTANIN KLİBRASYON AYARI YAPMASI GEREKTİĞİ ALLAH AŞKINA ŞİMDİ BEN BUNLARIN HANGİSİ YAPTIRMALIYIMKİ BU ARIZADAN BU TİTREME VE DÜŞÜK ÇEKİŞDEN KURTULABİLEYİM SON ÇARE YILBAŞINDAN SONRA ANKARAYA GELİP LPG NİN MONTAJINI YAPAN YERE (DAĞ CEY LPG DÖNÜŞÜME) ARACI TESLİM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM... YARDIMLARINIZI YADA ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
senin sorunla aynı mı bilmem ama tüp takıldıktan sonra arabanın devir saati rolantideyken dalgalanma yapıyor catalitic convertor fault ve anti pollution fault veriyordu.bobin ve bujiler değiştikten sonra catalitic convertor faulttan kurtuldum.iyi bir ayardan sonrada anti pollution faulttan kurtuldum ancak kardeşim sağolsun az yaksın diye ayar ile oynatınca tekrardan nur topu gibi anti pollution fault um oldu.az yaksa hadi neyse |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İşte çok yaktırıp da istediği dumanı gücü verdin mi derdi olmuyor. Benim aslanımda şimdi "Antipollution Fault" var ama km'de 17 kuruş yakıyor :D
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
evet arkadaşım aynı şekilde bende lpg sarfiyatı biraz arttı zannedip bi ayar yaptırıyım dedim 20 lira verdim :) karşılığında bu sorun kucağıma oturdu daha önce böyle bi sorun yoktu zaten kesin karar verdim yılbaşı sonrası önce ilk montaj yapan yere gidip ayarlatcam
benim yapmadığım kalmadı ki uzak masa üstü bağlantısı bile teklif ettmiştim oraya kadar gitmeyim diye tamam dediler bu seferde burdaki lpg ci olmaz dedi nası bi esnaflık anlamadım zaten neyse yinede teşekkürler. |
|
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
bu arada yönetimden özür diliyorum konuyu 3 kez açtım ama tekrar silmeyide beceremedim özür dilerim....
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |