![]() |
|
Airbag fault yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 23:56 |
Airbag lambanız yanıyorsa Allah göstermesn kaza anında calısmaz.Airbagde durduk yere yanmaz.Ya ellenmiş tesisat soketlerinden yada kaza araclarda kablo cürümesnden,cok ser cukura dusmelerdende yanabilir.Bunun en kolay yolu işi bilen bir elektrıkcıye gidin.Ya tesisatı yapsın yada gereken ne ise yerıne ne takacaksa onu taksın.
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 307 aracımda abs ve aırbag fault yazısı sürekli yanıyordu.
40 tl ye yaptırdım. önce bilgisayara bağlatım sürücü 2. acık devre diye uyarı aldık. direksiyon airbagi söküldü 2. soketine direnç takıldı. abs ise ; ön tekerlekler söküldü, hız sensör okuyucuları söküldü temizlenip takıldı. en son tekrar pc.ye bağlanıp arızalar silindi.. bu tür sorunlarda sorunu gidermeden silinme olmuyor (bilmeyen arkadaşlar için) [I][/I] |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
walla dostum airbag kablolarında sorun varsa ordandır ama yok ise akü voltajını ölçtür aküde problem varsada airbag lambalarını yakar.sistem kontrolunu düzgün yapamadıgı için.. bende aynı problem vardı akü değişimi ile giderdim..kolay gelsinsaygılar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bugün sabah arabayı çalıştırdığımda gösterge panelindeki AIR BAG ışığı sönmedi. öncelerde de kontağı ilk açtığımda yanar, çalışır çalışmaz sönerdi. bu sefer sönmedi. işe kadar böyle geldim. bir zararı olu mmu bilmiyorum. bunun için sanayiye mi yoksa servise mi gitmeliyim? |
|
![]() |
|
friendkalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
![]() ![]() ![]() ![]() |
tşkler
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
dostum makinaya bağlatıp sorunu ordan görücen iyi bir elektrikciye gidersen o yapar yok servis dersen max 150 cepten çıkar
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
friendkalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
yardım bekliyorum 307 kullanan baska arkadaslar varsa kablo baglantısını paylasırsa sevınırım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
özür dilerim tşkler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tanısma konusu acıp kendınızı tanıtmadan kımse sıze yanıt vermeyecektır. forum kurallarını okumanızı tavsıye edıyorum...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
Merhaba arkadaslar 307 2004 model aracı yeni aldım airbag fault yazısı çıkıyor aldıgımdada aynı hata vardı.bilgisayara baglattım sag tarafta tesisatta sorun var dediler. bende bugun sag koltugun altına baktım kablolar 4 tane geliyor ama 3 tanesi bağlı bir tanesi baglı degil soket yok bantlamıslar.ve koltuktan gelen kabloyla airbagden gelen kablo renkleri farklı bu kabloları hangi renge göre baglamam gerek bilgisi olan arkadaslar yardım bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |