![]() |
|
torsiyon düşürme işlemi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 16:08 |
Arkadaşlar peugeot 206 XR araçımda arka çamurluk ile lastik arası hemen hemen 1 karış civarında mesafe var bu mesafeyi araka torsiyonu indirerek düşürmek istiyorum torsiyon düşürme işlemi kaç liraya mal olur teşekkürler
Düzenleyen fahrikem - 28 Aralık 2010 Saat 16:09 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
150 - 250 arası değişiyor temiz yapanlar
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
peki zararı varmı bu düşürme işinin??
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında ben de arkayı düşürmeyi düşünüyorum ama önce jant-lastik almam lazım. Kırşehir'de bu işi yapacak ustayı biraz zor buluruz. Brodway ile aynı düzenekmiş...
|
|
![]() |
|
sıstemın caılsması broadwayınkıne cok benzıyor ama aynı degıl.
broadway da amortısor dık durur. arka camurlukların ıcıne bakınca gorulur.
peugeot ve cıtroen lerde ıse amortısor egık bır pozısyonda calısır. neredeyse 50-60 derece kadar egık durur...
ayrıca bu ıslemı yapmanın pek bır zararı yok. sankı arac yuklu pozısyonda gıdıyormus gıbı oluyor. ama su varkı amortısorde daha basık durup daha kısa mesafede calısacagından belkı bır mıktar omru kısa olabılır. bu da goz ardı edılebılecek bır durum. Düzenleyen cecoli - 28 Aralık 2010 Saat 18:21 |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
150-250 gibi bir rakam çok yüksek yahu. Ben 2 sene olmadı daha önlerde yay değiştirdim arkaları torsiyondan düşürdüm 80 lira verdim.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
150 banada çok geldı 100 felandır bence.
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Torsiyonu 50 liraya düşürende var
|
|
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Benim buradaki sorunum paradan ziyade yapacak ustayı bulmak. Hiçbir usta kendini bilgisine laf söyletmiyor sistem brodway'ınki gibi ne var yaparız diyorlar; ancak ben yapabileceklerine çok inanmıyorum aracı oyuncağa çevirirler diye korkuyorum. Artık Ankara'da falan bir usta bulup yaptıracağız. Arkadaşlar konuyla alakası yok ama bişey soracağım. Ben forumda biraz gezdim ama bununla ilgili bir açıklama bulamadım, varsa kusura bakmayın. Biz forumlarda daha önce cevap verdiğimiz yorum yaptığımız yerlere bir yerden girebiliyor muyuz? Yoksa girdiğimiz yerleri aklımızda tutmamız mı gerekiyor. Ben yazdığım yerleri unutuyorum ve takip etmek biraz zorlaşıyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Bostancı sanayide düşürme işlemini Pejocu Harun ustaya yaptırmışdım ön arka 80 tl işçilik almıştı
|
|
![]() |
|
yani oda surekli gittiğin servisse ucret bile almıo yani sefte bile atılabilio am a samimiyet olayı..
50 makul ama 150 250 tl!! şaka gibi
|
|
![]() |
|
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
torsiyon düşürme işleminde herhangi bir parça yay vs değişiyormu sadece bu düşürme işlemi torsiyon dişlisinden mi yapılıyor benim peugeot 206 yı aldığım kişi torsiyonları yükselmiş araba arkası çok kalkık duruyor
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
arkada yay yok torsiyon millerinden metre hesabı düşürülüyo
|
|
|
|
![]() |
|
xdesign 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign 206
Çok basit we kısa sürede torsiyondan arabayı düşürüyolar we maliyeti 40 lira. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |