![]() |
|
OTOMATİK ŞANZUMAN ISINMA SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 14:08 |
arkadaşlar bilindiği gibi 307 1.6 otomatik viteslerde hararet yükseldiği zaman şanzıman yağıda ısındığı için vites geçişlerinde vurmalar oluyor, doğal olarak daha sonra masraf açıyor revizyona gidiyor. acaba bu ısınma problemini çözebilecek fikir verebilecek arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen, özellikle soğutma sistemi ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım bu sorunu herkez hep beraber çözsün saygılar. Düzenleyen quiet_20 - 29 Aralık 2010 Saat 16:33 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
qw12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım 2006 model ve yukarısında eskilerden farklı bir radyatör varmış daha iyi soğutuyormuş. eski modellerin radyatörünün onlarla değiştirilmesinin iyi olduğuna dair birkaç yazı okumuştum internette ama ne derece doğru bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende öyle okudum makyajlı kasa radyatörleri ama bazıları aynı diyor bazıları farklı o yüzden uymaz diyor anlamadım gitti bu konu ile ilgili tecrübesi olan bir arkadaşım yardımcı olsa benim be benim gibi sıkıntısı olan arkadaşlarımın hepsinin sorunu çözülür. |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
aracınıza uygun kalın tip bir radyatör taksanız bence sorununuz düzelir gibi
illa peugeot için olması şart değil
başka markalarınki de boy ve yükseklik olarak uyabilir
biraz zahmetlidir aramak
ama sonucu gerçekten iyi oluyor
|
|
![]() |
|
dediğiniz mantıklı araştıracağım. aracın eksantrik keçeleri değişmesi lazım onu hallettikden sonra ilk işim bu olacak saygılar. |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |