![]() |
|
206 aracın içine antifiriz akıyor!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 09:35 |
2005 model 206 aracıma 3 gün önce antifiriz koydurdum,3 gündür koyduğumuz antifiriz aracın gaz pedalının yanındaki göğüsün iç kısmından aracın içine akıyor hergün araçtan bardakla antifiriz boşaltıyorum.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim nedir ne olmuştur ne yapmalıyım.
|
|
Peugeot 206 look 1.4 dizel
|
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım kalorifer peteğinde patlat çatlak delik var
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yada boru kelepcesınden de sızdırıyor olabılır...
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
siz biran önce ustaya gidin bence aracın antifriz seviyesi iyice düşmeden..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
2005 model bi araçta nasıl oluyorda bu sorun meydana geliyor anlamadım.
götürdüm ustaya,kalorifer peteği patlamış dedi değişmesi içinde göğüsün sökülmesi gerekiyormuş
![]() göğüsü söküp takmak için 100 lira oto elektrikci el emeği
70 tl kalorifer peteği
15 tl yeniden antifiriz
30 tl tamirci el emeği
toplam 215 tl ve 1 gün arabasızlık.
üstünede göğüsü yerine tam oturtamazlar kırarlar dökerler ondan sonra işin yoksa git uğraş.
başka bi arızada başıma gelmiştiusta bana doğru düzgün yapamadığı şey için ''bunlar ancak bukadar olur'' demişti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anafarta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
1 hafta önce bendede oldu ustaya götürdüm sökmeden 40 tl ye yaptı yaptırmadıysan başka ustalarada sor derim
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
arkadaşlar bu kadar para vermiş ama yazık olmuş.şimdi arkadaşım bunu antifirizi değiştirdiler ya boruların içindeki çatlakları kapatan yer aktı antifirizde sökücü etki var onuda görünce ufak çatlak hemen sızdırmaya başladı...bunu yapmaları için gögüsü sökmeleri gerekebilir..!!!
ama sen hiç ne gögüsü söktür nede kalorifer petegini yenilettir.radyötörcüye git derdini anlat sana iki kalem kalınlığında içi toz şeklinde bişey dökücek ismini unuttum.suyun ilave edildiği yerden ialave ediliyor.araç rolantide değil yarım gazla 10 15 dk çalıştırılır.bu dolalaşımı sağlamak içindir çatlak yerleri kapatan bu sistem çok kolay ve zahmetsizdir.içine su ve azda antifiriz eklemeyi unutma..araç soguduğunda tekrar bak eksilmişmi die cünkü damlaya damlaya en az 2 bardak azalmıştır buda üst kapak contanı yakmaya yeter..araç hararet yapar.ismini bilmediğim bu sistem benim aracıma uygulandı anında çözüm yarattı..yalnız bunu hersene yenilemek gerek cünkü her antifirizde aynısını yapıcak..umarım yardımcı olabilmişimdir.
Düzenleyen GiTaRRa - 28 Aralık 2010 Saat 17:56 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
unutmuşum arkadaşlar ilaveten kendisi 5 lira usta eline değince 10 lira toplamda 15 lira filan tutar..20 demez bunun ismini bilmiyorum tekrardan ancak kendi aracıma uygulandı ve memnunum...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
nasıl olduda sökmeden yapabildiler,sorun kalorifer peteğindeyse buda göğsün içinde nasıl sökmeden yapabildiler açıklarsan sevinirim. |
|
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
geçmiş olsun serviste kırıp dökmeden yapabilirler diye tahmin ediyorum..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
sorduğum usta o ilaç kalorifer peteğine kadar nüfuz etmez radyatör olsaydı olurdu dedi.kandırdımı naaptı bilmiyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
eyvallah sagolasın Allah sizlerin başına vermesin
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
radyator tıkayıcı urunden bahsedılıyor sanıyorum. onun uzerınde "radıator stop leak" dıye de ıngılızce olarak yazabılır... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |