![]() |
|
307 aracımın kapı ıclerıne ses ızlasyonu yapmak ıs |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 02:05 |
aracin on ve arka kapilarinda 2er kolon bulunmakta kolonlarin monte edildigi zemin sert plastik orjinal kolonlari sokup kaliteli bir kolon taktigimda kapilar titremeye basliyor hic hos bir ses gelmiyor kapi plastiginin ic kismi tamamen bos, simdi benim bir fikrim var kapinin ic kismini doldurmak istiyorum ne tavsiye edersiniz ?
icerideki boslugu tamamen skistirmak icin kapi icini doldurmam lazim enazindan benim buldugum yontem bu, yada aracin orjinalligini bozmadan kapi kolonlarindan performans almak icin sizin onericeginiz bir teklif varsa onuda duymak isterim ? |
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slikon gibi bişey işini görür sanırım daha detaylı yardımcı olucak arklar vardır benimki ilk aklıma gelendi :)
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kolon okadar titretiyomu ya :) markası nedir anfilimi anfisizmi bassı nasıl ? valla bass wursunda titresin yaa sıkıldım tizden artık söküp ataacam orjinleri kulaklık taksam daha güzel alıcam sesi:)
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
pıonner komponet anfili ben daha ıyı ses almak ıcın ve plastık aksamlardan gelen sesıde kesmek ıstıyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dedıgını tam anlayamadım. component takımları ayrı bır amfıyle mı beslıyorsun yoksa component takımın ıcınde gelen crossoverları amfı mı sandın sen ? cunku ayırıcıları amfı sanan oluyorda o acıdan dedım... Düzenleyen cecoli - 28 Aralık 2010 Saat 13:01 |
|
![]() |
|
yok ayrı amfım var alpıne bagajta kutu bas var 1400 watt
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hımm guzel amfıyla beslıyorsan ıyı ses alırsın. tabı ses basıncı artınca sag sol aksamlar tıtreme yapabılır. bunlar bıraz can sıkar sende oldugu gıbı. bazı araclarda ıcınden duyulmasada dısarıdan duyulan plaka tıtreme sesı cıkar. bass vurdukca zırrtt zırttt yapar. bende uyuz olurum oyle sesleree... :)
Düzenleyen cecoli - 28 Aralık 2010 Saat 14:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |