![]() |
|
206 rc vites topuzu aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 00:44 |
elinde olan satacaklar lutfen iletişime geçin
Düzenleyen vibee - 28 Aralık 2010 Saat 00:50 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum e-bay den aratsana kesin vardır
|
|
![]() |
|
biraz yardımcı olayım bu şekilde konu açmayın arkadaşlar daha ayıntılı ve açıklayıcı olsun adamın elinde vardır ama rc topuzu olup olmadığını bilmiyordur ben resim koyayım evet bu dersen yazarsın bende vardı bi ara mesela ![]() bunların ikiside rc topuzu hangisini arıyorsun 2.sinş arıyorsan ancak fransadan getirtirsin Düzenleyen LANOPE - 28 Aralık 2010 Saat 01:34 |
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
ikincisi tehlikeymiş :D
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
ilk resimdekini arıyorum
|
|
![]() |
|
her ikiside bomba bence
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bende vardı ama sattım.benden başkada satan görmedim forumda
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
ikinci çok fena yaw.. yokmu fransaya gidecek olan sipariş verelim bi düzine:)
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
2.ye aşık oldum bunu gördükten sonra arabamdaki vites topuzu midemi kaldırdı gerçekten çok pis yakışır
![]() |
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu da ilginç..:)
Düzenleyen sulocan_5 - 04 Ekim 2013 Saat 18:07 |
|
![]() |
|
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Arkadaslar bende 206 rc vites topuzu ariyorum.Gti ve quicksilverlarda olanlar ayni zamanda sifir veya sifira yakin temizlikte dusunuyorum.Birde ic kapi acma kollarinin metal olanlarini istiyorum zor bi ihtimal ama olan varsa satin almak isterim.Ebayde kargo ve bekleme suresi ugrasman istemiyorum.
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Bu rc vites topuzu dediğinizi bence hiç düşünmeyin ilk resimdekini komple krom olduğundan kışın buz gibi oluyo yazın güneşte kalırsa araç dokunulmayacak kadar sıcak oluyo ben bezle tutuyodum yazın benim gtı da çok sinir oluyorum o vites topuzuna ama o 2.resimdeki rc topuzu hakkaten güzelmiş
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu soylediginizi bikac kisiden duydum.Mutlaka haklisinizdir fakat gorunus olarak cok hosuma gidiyor.Ebayde 2.vitez topuzunu bikac farkli resimde gordum ustunde sanirim arac resmi yoktu sadece pek hosuma gitmedi.Bole isiklari yanarken hos duruyor sadece.
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
2.sinin adı nedir
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
allah senide güldürsün
![]() ![]() ![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |